Wednesday, May 22, 2013

IC Baru

Assalamualaikum..

pagi tadi aku dengan parents pergi JPN untuk ambil ic baru.. mula-mula ibu yang nak tukar baru ic die sebab macam dah tak elok.. pe lagi, aku joinlah nak tukar sekali..haha.. sebab nak gak merasa ic versi baru.. last-last semua join tukar..hiks..

macam biasalah sebulan baru siap..kalau nak sehari je siap kena la buat kat putrajaya sana..kalau rumah dekat takpe la jugak.. so nak gambar ic shomell semangat aku makeup..aha.. bila dah dapat tu..gambar so far okey.. tapi gelap sikit la.. adoy apalah.. editlah bright die sikit..

member aku kata ic baru memang gambar gelap sikit.. yeke?? dan lagi satu tak puas hati.. pipi aku!! kemain tembam semacam grrr! badan keping pipi kembong.. ni baru duduk rumah berapa minggu, tapi aku kalau duduk rumah cuti sem badan memang tak naik.. pipi agaknye je naik..



bawah ni ic lama aku.. kemain cerah melampau-lampau pulak.. ada je yang tak kena.. aku kena kerja dekat JPN agaknya baru gambar ic aku okey..hehe.. ic bawah ni time umur 19 tak salah aku.. cukup umur boleh tukar ic laju je aku tukar..sebab tak sanggup tengok ic darjah 6.. comot sangat..hahaha.


dan kali ni die bagi balik ic lama.. kalau macam sebelum ni die ambil.. tapi yang ni die lubangkan la bahagian no ic dengan cip die.. so bila ada dua ni dah ada orang req nak..hehe..


11 comments:

Mysara Ab Rahman said...

mai umur dh 23 lum tukar IC g..lama dh..muka pn masih kanak2 g

Sya_Merpati Putih 88 said...

owh, ic lama awk dia tak ambik..?
sy punya dia ambik..
sy ade request utk simpan as kenangan tp tak kasi...stress..

Cik Fiza Comel said...

hihi. kiter dh tukar dr taun lepas lg. yelaa. ic lama nie memang gelap ckit. ehh ? dpt balik ek ic lama ? best laa. kiter xdpt pon. boleh buat koleksi kan. hee. en. buah ati la yg nak tuh kann. hihikss :D

Badrina Ibtisam said...

sy masih IC lama.. hekhek.

syafiqakarim said...

hahaha yeayy. da lama tukar :p

zulhilmi tempoyak said...

gmbr atas yg ic baru tu mcm gelap sket kan...

ehhh... maaf.. ;p

Nurrul said...

Nurrul tak tukar lgi ic.. tunggu rasa2 nak buruk sgt kot.. Ic lama pun mcm tak ada rupa Nurrul heheh.. :P

are_lin@yu said...

hihi ayu tk tukar lg yg baru ;-)

MaYa MustWany said...

sebut ic je mas fobia..grrr asyik kene wat banyak kali je gara2 cip tak leh baca ..lagipun special case

istiqomah said...

ni yang rasa nak g tukar ic baru ni XD

Arina Azman said...

i need you >> http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/07/i-need-you-novel-sponsorship.html