Sunday, January 6, 2013

Majlis Perkahwinan Anak Rektor KUIS

assalamualaikum..
apa khabar korang? macam mana dengan permulaan tahun 2013? okey ke..aku buat masa ni.. alhamdulillah okey..cuma pening dengan assignment yang bertambah-tambah setiap minggu..huhu..tapi sebagai pelajar, nak buat macam mana..tu perkara wajib..ye dak..


okey..sekarang bukan nak cerita pasal assignment..tapi nak cerita pasal makan! hihi..semalam kami pelajar kuis di jemput kat majlis makan-makan sempena perkahwinan anak rektor kuis..bab makan percuma, hai..rugi lakan nak tolak..hehe..dekat je pulak tu..jalan kaki je sampai.wajib lakan pergi..


masuk-masuk je..tengok makanan banyak gila okey..tapi segan-segan jugak la.sebab kat bahagian dalam ramai staff, tapi kalau nak layan sangat segannya tu tak makan la pulak karang..haha..serius, jenis lauk banyak kot..antaranya, rendang daging, ayam goreng rempah, dalca campur, kambing, nangka masak lemak dan ada lagi yang aku tak ingat..kenyang gila kot..bruuupppp..hahaha..

antara banyak-banyak aku takkan amik kambing..sebab tak suka..dan masakannye serius sedap gila! jarang kot nak dapat katering yang masakannye betul-betul sedap..tapi yang ni, memang terbaik! sampai malam tu teringat-ingat tahu..haha..melampau..dan pelamin pengantin pon sangat joges! (tengok sambil pasang angan-angan) hehehehe


dan ni doorgift yang kitorang dapat..buku! aku sukalah..sebab aku memang suka buku..mula-mula aku ingat ada jualan buku sebab banyak gila buku tersusun atas meja..rupanya doorgift..heee..


p/s: kenyang sampai ke pagi esoknye..hahaha

12 comments:

pijut said...

best la..mesti ada kambing kuzi...kambing bakar... cendol?? hehe..terbaik la..

Pykaa Pdott said...

mcm best je. bila nak boleh mkn nsi mnyak sndiri plak. Hehe.

gdsbnga said...

Yatt bile lagi ? Ekhems :p asyk makan nasi minyak org jee bila lagi nak makan nsi minyak sendiri *monolog dalaman * (‾⌣‾)♉

Hana Soffelia said...

Seriuously, sgt seronok dpt buku. Tak terfikir nak kasi book as a doorgift. Nanti yat kahwin kasilah buku kat hana. haaha

asfira aminuddin said...

wau bestnye dapat makan free. and doorgift nye sangat comel. best baca tu bole dpt banyak ilmu berguna :))

Fatin Syafiqa Anuar said...

wah doorgift dia buku. ohsem!

Mas Ihsan said...

mahu makanan nya sahaja mak cik.....

CekbOlat-bOlat said...

wahh makan freee . hehehe

-meeSUPERGIRL- said...

buku tu nampak menarik .. amalan doa yg diamalkan nabi kita . asa nak pulak satu .

khairul hassan said...

wow mkn pree

sikit lg aku nk jd YB.http://www.gilamodified.com/2013/01/show-off-kembelia-dan-sukan-penang-jan.html

Mizz ErMa said...

mmg berbaloi2 la pegi kan..hihi wah, best betul doorgift dia..=)

Izara4eva™ said...

Wah doorgift dia hebat. Kambing xsedap kan.