Wednesday, January 16, 2013

Jauh.. Dekat.. Dan Jauh Kembali..

 Assalamualaikum..

pembukaan entry wajib tayang gambar sendiri..hihihi..maklum lah..bajet nak glemerkan diri katanya..


owh hari nie hari yang bahagia.. sebab dapat dating dengan shopping..lalala.. macam biasa tempat lepak kami tasik proton..kalau tasik tu boleh cakap, agaknya mesti die kata muka korang lagi..haha..nak wat camne..ni jer tempat terdekat yang best tok lepak..hee..

dating kali ni, ada member aku dok teman..*terlupa snap pic die..hihi..tapi die tak join la kitorang sesembang..tu nyebok namanya..hihi..die teman dari jauh sambil dengar lagu..thanks susi kerana memahami diriku ini, tapi aku ganti balik layan die shopping pusing satu tg malim..puas la die membeli belah..aku ni sampai lenguh kaki..


baju kitorang sama..! comelkan..hhehehe...tengok la en buah ati sorang ni..bila dah mula mood die payah nak bergambar..nak suruh senyum die buat muka.. ai..ai..ai..geram daku tahu..erm..kali ni dapat jumpa kejup jer.kejup sangat pulak tu..dalam 2jam lebih je..huhu..sedih, dah la en buah ati datang jejauh tapi dapat jumpa kejup je..ermm, nak buat camne.. petang en buah ati..kije ma..so terpaksa lah..

time dah nak balik tu..eee! macam tak nak kasi balik je..macam nak masukkan die dalam beg, bawak balik rumah..kalau lah bolehkan..... kejap je masa nak dedekat..jejauhnye punyalah lama..huhu..nak buat macam mana..gitulah situasi kami..tapi masa bersama yang walaupun sekejap tu..tapi nilai berharganya..sangat berharga..!!



okey penutup entry muka aku lagi..muka nenek tengah membebel..walaupun nenek tengah membebel..still shomellkan?? muahahahaha. matilah puji diri sendiri.. adios bebeh :P



p/s: thanks for the day dear..muahh!

18 comments:

BlueiceButterfly said...

sekejap tapi berharga kan?hehe comella :)

syafiqakarim said...

kemain mu ni hahhaa

ieda said...

biar kejap ... semakin rinduu semakin sayang ..
cepat2 jgn tunggu lagi .. bila dah halal bawak masuk dlm baju pun ok ... ouch ! ;))

iAmCekbolat said...

kalau dh taknak kasi balik sila kahwin . haha

ehh muka lasttt tu nk ciumm ah . haha cuwittt tak cayee ??

Nur Emilya said...

Hehe, sweet! :)

-meeSUPERGIRL- said...

untung lerrrrr

Cik Jannah said...

makcik ! pi la komen sat puisi ceqq

QA's ~ mamapapa said...

salam kenal,jmput follow kmbali :)

jaakechik said...

wahh baju sedondon tu...lawa!

p/s : lama x singgah blog cik yatt semuanya dah berwubah...berwajah baru dah...cantik!

Pykaa Pdott said...

untung la boleh brdting . hee :)

khairul hassan said...

mmm...comel lagi :)

Hanie Dew said...

Yg paling sweet bf ko dtg dr jauh utk jumpa dua jam je.terharu.hihi..

Warna Warni Kehidupan said...

dua jam tu jekap ke..huhuhu cam lama je.. tapi orang bercinta ni memang rasa kejap je kan hehe

SYUHADA said...

Untung la kan..... :P

Hanim Irsyad said...

ececeh.. untung laa dye.. hehe

LaLa mhdnor said...

best la dapat dating pastu shopping, hehe

Santan Berlada said...

untung la dpt dating... hahaha

sufi said...

harimaw malaya tuw..haha