Thursday, December 6, 2012

Permulaan Sem Yang Sangat Syahdu

assalamualaikum..

hye korang..seminggu dah aku tak update blog..maklumlah bila dah mula belajar ni blog aku akan mulalah nak terbengkalai.. kesian die..tapi aku takkan biarkan blog kesayangan aku ni terus terbengkalai..buktinya..tengok aku update entry ni..baikkan aku..hehehe..

owh ye..sebenarnya minggu ni minggu yang ke dua aku mulakan sem baru..alhamdulillah minggu yang kedua ni..mood sem baru aku dah kembali okey dan normal..sebab time awal-awal ritu serius aku cakap..tak ada hati langsung kot nak masuk sem..huhu..sedih je rasa hati ni..masuk pintu pagar kolej, kosong je aku rasa..teruja sikit pun takde kot macam sem-sem lepas aku..

aku tak tahulah kenapa..mungkin sebab time nak daftar sem baru tu..aku baru je baik demam..badan tak berapa sihat, rasa nak lama-lama lagi je duduk kat rumah tu..lepas tu ada je perkara yang membuatkan aku rasa bertambah takde mood dan down sangat..sadis sungguh..hari 1st kat kolej, air matalah jadi peneman aku..uhuhu..


ni gambar time hari terakhir sebelum balik ke kolej..serius memang tak mampu nak senyum sikit pon..muka aku ketat sehabisnyalah..macam dalam gambar tu..sampai kolej lagi tambah muncung aku..buruk benor dah..hilang terus kecomelan aku dah..hahaha..


ni gambar hari pertama, minggu pertama untuk kelas yang pertama..muka dah senyum sikit..tapi jiwa masih tak jumpa lagi semangat tu..benyek je badan..ah segalalah..tak best sungguh feel macam ni tahu!


yang ni pulak hari pertama minggu ke dua kelas.. i feel more better now..alhamdulillah..berkat doa orang-orang tersayang aku..bila dah dapat mood balik..mulalah perangai gegila aku..kawan-kawan kelas letih la dok mengadap peel aku..haha..kesian dorang..tapi itulah nurul hidayati yang sebenar..orangnya tak berapa nak betul sikit..hihihihi

btw..patern gambar lebih kurang jekan..dah tangkap gambar sendiri cenggitulah..takkan nak pakai juru gambar khas..jadahnyekan..hahaha..tapi tiap gambar aku comelkan? hahaha..soalan gila.. k Bai!


p/s: rindu En buah ati titew...

9 comments:

sufi said...

gambar first plg comel.. =p
rindu bua ati p jumpe la...

chemay said...

heippp heipp.
semangat sikit!
takmo camni.
tak elokk.
haaaaa
:D

inche hlovate said...

tkpe..take your time.. sya sekrg tgh takde mood nk kje hihi

CekbOlat-bOlat said...

hjung bulan 12 ni cekblat pulak yg membizi . heee :D

khairul hassan said...

kuat kan semangat yer

AmirFX said...

Chaiyok2! Takleh sedeh2 masuk sem baru... :D

LaLa mhdnor said...

lama2 mesti ok la, no worries k :)

E'in said...

alololo... smbg study kat mane nie

nur anis said...

selamat belajar..:)