Saturday, November 24, 2012

Senarai Pilihan

assalamualaikum..

fuhh! akhirnya siap aku mengemas barang barang..habis sakit-sakit balik badan aku sebab angkat barang yang agak berat..huhu..just tunggu roomate aku semua balik nak kemas untuk satu bilik pulak..kasi bilik comel sikit..wat masa ni mood belajar belum datang lagi..huhu..

okey..kita kembali kepada topik ye..entry ni sebenarnya aku nak letak list mereka yang wish besday aku ritu..yang dalam fon dan fb..memang tiap tahun aku akan buat..cuma kali ni tterlambat sikit ye..sebab bz dan ada entry lagi penting aku nak update..

tahun ni dalam fb tak ramai pun yang wish..sebab aku privatekan..saje je nak tengok sape yang betul-betul ingat..huhu..seperti  yang di jangka..tak ramai pun..yang paling penting en buah ati still menjadi yang pertama..sama jugak dengan fon..dalam fb 4 orang je..yang macam gambar kat bawah dengan member aku lagi sorang muslihah..


yang ni by fon lak..

1. Abu Suffian (En Buah Ati)
2. Dahlia
3. Syuhada
4. Liyana
5. Dekyah
6. Mus
7. Nabila
8. Inani
9. Kak Ani
10. Ain Balkis

kebanyakan yang wish aku mesti ada wish..semoga cepat kawen..hee..moga-moga termakbul lakan wish tu..hihi..ni jer yang aku nak cerita..hehehe..bubye...



p/s:  thanks kepada yang wish...mmuaahh tok korang..

15 comments:

Badrina Ibtisam said...

Wahh happy belated birthday ya =')

Izara4eva™ said...

Smoga cpt kawen :D

Sya_Merpati Putih 88 said...

happy birthday yatt..=)
Semoga panjnag umur, sihat sentaisa dna murah rezeki...
smoga segala impian + cita-cita akan menjadi kenyataan...Semoga hidupmu sentiasa dirahmati Allah SWT..

CekbOlat-bOlat said...

kemainn ye . haa ape lagi cecepat la kawengg

SYUHADA said...

wahh..aku lambat wish pon dapat no ke 3..hehehe...muahh balik.. :)

cik nana said...

Hepi Belated Birthday !

nanakimie said...

nk wish jugak,epy belated besday:)

moga bahagia slalu n berjaya dunia akhirat:)

Lyaa Suriany said...

happy belated besdaaaay

zOeY zAu YaH said...

owh happy bsday.saya ni klu org x private pun saya mmg selalu x sedar bsday org sbb x tgk kt tepi2 fb yg bgtau bsday tu haha..

Izzah Azizah said...

Happy Birtday, btw blogwalking here :)

eZmALiZa said...

alorhhh..kite nak wat cmtu gak ahhh!!

kita privatekan bday kita...kita tgk siapa yg sudi ingat..hehehe :D

selama ni pon fesbuk je yg ingatkan sumeorang kan? hahaha

♥ sitifarhana ♥ said...

hepi bfday cik yattt..smoga cepat kawin..kikiki

aniswany said...

semoga cepat kawen...hihi :)

gdsbnga said...

bappy belated besdayyy kak yattt .
may Allah ease everything .
dan dan moga cepat kawin . hiks :p

chemay said...

hepi belated beday sayang
:)