Thursday, November 22, 2012

Tak Semangat =(

esok dah kena balik kolej..serius tak nak balik..walhal kelas start hari isnin..tapi kena ambil kunci untuk hostel esok..so sabtu ahad aku kena menetap dekat kolej..roomate aku tak tahulah, katanya balik sabtu..ada yang rumah dekat bolehlah ambil kunci awal lepas tu balik rumah balik..aku ni nak buat macam tu rumah aku jauh..so tak terpaksa la stay dengan tidak relanya..

satu hal yang aku lansung tak semangat adalah..aku tengah tak sihat ni..demam, selesema, batuk..sakit-sakit badan..kalau kat rumah ada ibu tolong sediakan..kat kolej? semua kena sendiri..tak larat kot..bukak sem dengan barang-barang banyak lagi..nak angkat semua..huhu..nak mengemas lagi..time sihat pun letih sangat kalau bab mengemas..lagilah time badan tak sihat ni..hazab!!

erm..bila dah kat kolej..online pun tak syok..sebab pakai broadband..kat rumah je best laju..ada wifi..so mesti aku kurang update blog..huhu..kurang gak dapat nak singgah blog korang..sorilah ye..kalau line laju..insyaAllah aku singgah..kuranglah sikit aku berlaman sosial ni..korang yang ada laman sosial macam kat bawah ni..mai la add aku..


(nurul hidayati akasah)


(yattakasah)

(hidayati9117)


korang doakan aku baik-baik je tau kat kolej nanti..thanks..take care untuk korang jugak..!

11 comments:

cik nana said...

part balik kolej naik sem memang tak semangat kan..

jeBateja said...

Belaja...belaja...jgn memain...ahakz....

Terbang Bersamaku said...

smoga cepat sembuh ye...
jgn lupe pegi klinik dan makan ubat + jaga pemakanan....

smoga semuanya baik2 saja...
take care...=)

Izara4eva™ said...

ololo.. bsmgt la sikit dear..

da sihat blom ni ?

Cik Yatt said...

Tak berapa nk shat lgi..huhu

Juliet_iRa~" said...

huuu naik sem mmg xbest sbb kena kemas bilik huu

smoga cpt smbuh!

Lynn Damya said...

hai owh kesiannya, dh naek sem ye, take care okay, coming here for the first time, follow you (n_n)

CekbOlat-bOlat said...

gudluck . jangan malas2 !
ahahaha .

syaizzalkiz said...

Gudlucks ok..jadilah student yang baik2...hihi,..

♥ sitifarhana ♥ said...

wahh..semangat2 ! hehe

kak nora said...

salam kenal dari bunda..