Monday, November 19, 2012

Tercapai Jugak Hajat..

 Assalamualaikum..

alhamdulillah, hari ni badan sihat sikit..malam tadi badan aku panas gila..tidur pun lena tak lena, pusing sini pusing sana..mujur kat rumah..ibu jaga, sapu kepala dengan air asam jawa..abah buatkan air..bangun paginya reda dah suhu badan..baguskan jagaan ibu ni..sayang ibu!

so bila dah sehat sikit dapatlah jumpa en buah ati..tapi kalau tak sehat pun tetap akan jumpa jugak rasanya, sebab aku dah prepare macam-macam dah..nak jumpa kemudian tak menjadi dah la ape yang aku dok prepare tu..ish lagi terkilan lakan..lagi pun cuti sem pun dah nak habis..kene guna gak cuti saat-saat akhir dengan sebaiknya..lepas dah jumpa en buah ati..makin sehat pulak..hehe..demam rindu kot..


hajat aku adalah, dapat bagi kek yang aku buat sendiri kat en buah ati..sangat bersemangat aku membuat kek ni tau..hihi..dan merupakan antara kek pertama yang aku buat..aku tak pernah buat kek sebelum ni..kira 1st try..alhamdulillah menjadi..en buah ati pun cakap sedap..auuwww....sukenye saya..! walaupun kek tu tak berapa shomell aku buat..tapi ikhlas dari hati tu yang penting ye dak? yang penting air tangan aku..


suka sangat tengok en buah ati senyum time dapat kek ni..muke die time dapat tu..shomell..! hehe..suke tengok..hati nie jadi berbunga-bunga tahu..suka sangat bila en buah ati pun suka..


dan..dan..time en buah ati makan kek suapan yang pertama..die senyap je pastu tetibe mata en buah ati berair..time potong kek tu die elok senyum, pastu dah makan keknya tetibe nanges..hee..tahan gaklah air mata die tu..yela sebab time tu kitorang makan kat pizzakan..ramai orang pulak..segan katanya orang nampak..aku cakap jela jangan tahan..sebab tahan nanges tak selesa kot dada..tapi tak mau..hihi..alahai budak manja sye ni..!


belanja en buah ati pizza, ni sebab lambat wish besday die ritu..aku denda diri aku sendiri..yang penting dapat heppykan die..tu perkara utama..


dah habis makan baru perasan yang meja yang kami duduk tu no 11.. bulan kelahiran kami..en buah ati 1311..dan aku 1711.. beza berapa hari jekan..hee..tapi tahun lahir berbeza..hiks..


=)


pastu..buah ati bagi kite hadiah hello kitty ni...hehe..besar kot..sukenya!! ada bear baru, dah lama takde bebear baru..aku memang suka bebear..nanti nak bawak kolej..yey!! hello kitty ni, time balik siap boleh letak die kat seat sebelah pemandu lagi tau..haha.. besar kepala die kalah kepala aku dah..thanks buah ati belikan..nanti belikan lagi tau..hehehehe :P


p/s: syukur semuanya berjalan lancar =)

15 comments:

E'in said...

bestkan dpt wat buah hati gembira... :)

Reena Onn said...

Pandainya dia buat kek :) mesti buah hati terharu sangat-sangat kan.

wahida said...

selamat hari lahir buat kamu berdua...

kamu mmg sweet n romantik...

Mizz ErMa said...

alahai, sweet betul..hehe cik yatt beza 4 hari, sy pulak beza 3 ari..hehe

AmirFX said...

Sedap jer nampak kek tu.. haha.. Nway, semoga korunk kekal ke jinjang pelamin... :D

EyqaLuvender said...

wah wah wah...homemade cake utk cik abang. Lebar die sengih. Bertambah-tambah syg kt cik yatt :)

Izara4eva™ said...

Wahhh. Seronok nye diee.. Kek ntok ara xde ? Hehehe

CekbOlat-bOlat said...

Hello Kitty sayaa !!

nur anis said...

wahh..demam rindu rupanya..heee

Mieya Atiera said...

Nampak sedap je kek tu.

CintaZulaikha said...

tak chomel taper dik, yg penting ada hati yg gumbira, kan...:)

Terbang Bersamaku said...

demam rindu nie...;)

kek tue nampak sedap....mesti buah hati awk tue terharu....so sweet..(^__^)

Lynn Damya said...

wahhh kek coklat tu nmpk sedap gila, so sweet (n_n) hehe comel hello kitty :D

nanakimie said...

bua ati nana xmo da bg bebear,dia kata sbb da bosar,hee:)

♥ sitifarhana ♥ said...

alamak so sweetnyeeeee...sangat sangat ! heee