Saturday, July 21, 2012

Selamat Berpuasa..

assalamualaikum..
amacam puasa korang hari nie? okey tak?? harap okey-okey sentiasa sampai hari yang terakhir puasa okey.. jangan ponteng-ponteng tanpa sebab okeyh..

aku nak cerita apa yang aku buat sebelum berpuasa ritu..hihi..aku pergi menghilangkan mengidam makan kfc..hikhik..nanti dah puasa takde lah mengidam-mengidam dah..amboi cam orang mengandung pulak nak mengidam-mengidam bagai..


kalau tak aku nak pergi the mines sorang-sorang.. sebab takde member nak teman..tapi buah hati tak kasi pi sorang-sorang, aku try ajak roomate aku..sekali die on je..sebab dia pun suka makan jugak..nasib ada yang sudi menemani diri ku ini.. so kitorang plan pergi giant nilai jer.. bila dah pergi tempat yang ada jual cool blog..wajib beli lakan..

di sebabkan kat nilainye cool blog perasa febret aku iaitu coklat oreo pearl die buat cam kurang sedap, aku beli honey dew pearl.. yang kuning tu perasa mangga, roomate aku punya..best sangat bila dapat makan benda yang teringin.. hai.... bulan puasa boleh lak aku cerita pasal makanan pulakkan.. saje je nak uji keimanan korang..ahakhak..

BTW.. Selamat Berpuasa Untuk Korang.. =)

13 comments:

ABU said...

Hamboi jam jam sekarang nampak gambar kepsi dgn coolblog...aishhhh.. Haha..

Ezy Chiaki said...

wat org terliur je kan..
ekekeke

Joe_Hans said...

Salam ramadhan

Badrina Ibtisam said...

Salam ramadhan.. :)

Edy Fee said...

takl try lagi ayam baru ni
hehee
hurmmm jemput join give away edy

miss Fyqa said...

Selamat Berpuasa.. nk mkn gak kfc .. tp x sempat plak b4 puasa..hehe

AmirFX said...

Salam Ramadhan.. Nasib baik tgh pagi2 buta baca blog nie.. :D

Ann Ishak said...

haruslah petang ni akak berbuka dengan kepci :)

syafiqakarim said...

sedak nyaaa
bila nak belanja ni woi

jaakechik said...

since dah ramadhan belom penah skali pon jejak kfc..rindu wehhh

CintaZulaikha said...

ayam baru yg pakai corn flakes ni tak nyum2 la cik yatt, suka lagi yg lama...

kfc ni kalau ubah2, mmg ilang taste ta, hukhuk

Edy Fee said...

rindu KFC la tu

Edy Fee said...

syok!!!