Wednesday, July 25, 2012

Sampai Dah..! Yeyy!

ingat tak hari tu aku ada wat entry pasal nak pilih kasut raya? kat sini..siap mintak pendapat korang lagi..kasut tu dah sampai dah..hihihi..aku pilih yang kaler oren..tapi rasanya macam nak dua-dua..haha..sangat eksited bila dah tau kasut nie sampai..maklum la beli online memang kena menunggu sebab tu macam eksited lebih tu..hihi..

mula-mula agak cuak sebab 1st time beli kasut secara online nie..takut saiz tak match dengan kaki en..tapi alhamdulillah..sedang elok kasutnye..hee..saiz 37..aku yang dah memang agak tinggi, pakai lagi kasut nie..orang tengok aku memang kena mendongak lakan..haha..kecuali buah ati aku..sebab die memang tinggi sangat dari aku..


see gojes okey..suke sangat tahu!..tak saba nak pakai dah nie..:P
kalau korang nak kasut gojes camni..korang bole beli kat sini..Dee Shop Collections Fan
sekarang tengah sale untuk raya..rugi la sapa tak pi beli..kasut lawa-lawa kot.. owner die pon layan baik punya..! bagi aku sekarang wedges nak cari yang semat-semat kat kedai agak susah kot..bagi aku lah..semua tak cantek..hikhik..demandkan?

sekarang bab baju raya dan kasut raya dah settle..kuih raya je belum..tak tau la nak buat ke tak tahun nie..kalaulah sempat..maklum la sebuk, takde masa nak balik rumahkan.. dah cuti raya nanti baru aku balik kot..hukhuk..

29 comments:

Lily Patrah said...

aku nk jgkkkk .. tp,tkot size x sesuai ngn aku :(

gdsbnga said...

tak mmpu nak pakai kasut tinggi macam tuu . nanti sakit kaki T T

cik nana said...

ok eh beli kasut on9 ? tak pernah try lagi..

jaakechik said...

wahh comeyy jer design dia kan.. tema oren ke tahun ni dear?

Cik Yatt said...

Lily Patrah> ko en ad heel smekan jela

fya zainal said...

Alaaa gmbar tuan dia pakai kasut xda ke :p

Cik Yatt said...

gdsbnga>> wedges tak sakit kaki sngt :)

Cik Yatt said...

cik nana>> ni pon 1st time..hee

Cik Yatt said...

jaakechik >> tak la.. pepel n kelabu..haha..ksut bntai oren..

Cik Yatt said...

fya zainal> mana bole..raya nnt lah..hihi

Nelly The Strange said...

wah , lawa !!
:)

Ezy Chiaki said...

mmg gojes sgt!
=)

Lily Patrah said...

ahaaa .. aku nk try beli jgk la :P

Noraim said...

perghh oren gitu. dari jauh dah tahu sape tuan punya badan. kehkeh.

ainraus said...

cantik kasut tu. tak ingat ain vote yang mana aritu. hehe.

anta sini sikit eh kalau buat kuih raya.

Asyiqin Haulisah said...

keciknya kaki awak. eh tapi cantiklah. :)

syahirooAhmad said...

wahai kaum wanita.. tolong jgn guna kasut ni.. jeles. korang nampak lebih tinggi...!!!!

nur anis said...

cantik...saya suka pakai kasut yang tapak depan pun tebal jugak macam tu..lebih selesa..=)

CintaZulaikha said...

mmg sgt cantik kasutnya, tp akak tak berani pakai, sb akak pon tinggi melangit orangnya. kalau pakai, musti terpeleot banyak kali..sb pnh gak try pakai...hehehhe

♥ sitifarhana ♥ said...

ohsemmm..cntiknyeee...

sy tak pnh lg beli kasut on9..baju2 tu ad la..hikk

Azee Hana said...

cantik2..tapi tu la..x reti beli kasut kat online sebb x tau saiz kaki sebenar bape..hahaha

J.Syazwana said...

mak kite dah pesan suruh beli kuih raya. ehhehe

shedameor said...

hemboi, cepatnya shopping raya. hehe. btw, cantik la kasut tu. jeloussssss. hehe

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

cantiknye kasut too.. jeles ase

armouris said...

Kasut saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Sangat Obses Handbag dan Kasut. Check it out!

Edy Fee said...

baling kat org leh kemek kepala tu.ahaha

Rara Nasiha said...

okeyyy, terjah sekarang! hehe :)

ellieandcarl'sstories said...

awakk siyes sgt cantik.. kite pom minat beno

cik hani said...

cantek..tahun ni mmg thema oren color ke.hikhik