Friday, June 1, 2012

Semoga Berbahagia DI Sana..

pagi tadi aku dapat mesej dari kawan sekolah rendah aku..mesej yang mengatakan ustazah aku meninggal dunia..terkejut aku baca, terus rasa sebak..sebab hari tu aku pergi sekolah tak dapat jumpa arwah sebab arwah tak sehat time tu..eceli dah lama tak jumpa biasalah dah habis sekolah pasti akan susah nak jumpa guru-guru lamakan..

ustazah dulu mengajar aku time tingkatan empat.. mengajar subjek Tafsir dan hadis untuk Sijil Menengah Agama (SMA).. arwah sangat tak garang dulu..lembut je dia mengajar kat kelas.. tapi bila degil tu kadang-kadang arwah marah gak..hee..beselah..degil-degil budak sekolahkan..hurmm..rindu rasanya...

rindu jugak laksa yang ustazah buat.. tiap tahun time hari raya kitorang mesti pergi rumah ustazah beraya..aku dulu duduk asrama rumah ustazah dengan asrama tak la berapa jauh..tapi still semput la jugak berjalan kaki..haha..kalau nak beraya rumah ustazah kitorang request nak makan apa..hihi..sebab ustazah akan tanya nak die masakan apa..sportingkan..

tapi Allah lebih sayangkan arwah..semoga arwah tenang dan berbahagia di Sana.. bersama dengan orang-orang yang beriman..jasa ustazah kat saya..saya takkan lupakan..




p/s: AL FATIHAH.....

18 comments:

Izara4eva™ said...

al-fatihah..

SYUHADA said...

Al-Fatihah.. rindunye kat sazah..

Atiqah Wadiah said...

Inalillah..semoga arwah tenang di sana..

Hans said...

Al-fatihah

~SaL IjOu~ said...

Allah lebih sayangkan arwah..al-fatihah..smoga arwah diberkati~

AmirFX said...

Al-Fatihah.. Semoga rohnya ditempatkan dengan orang2 yang beriman..

gdsbnga said...

semoga arwah ditempatkan dalam kalangan org yg beriman . alfatihah .

inche hlovate said...

Al-fatihah

Liyaa Mf said...

Sedihnya. Sbb apa arwah meninggal? Semuga rohnya ditempatkan bersama org beriman key? If byk memori ngan arwah masa hidup, mmg kita akan sedih lebih sket la kan?

Puteri Iqa Izyan said...

setiap yang hidup pasti akan mati. sabar okay. banyakkan berdoa untuk arwah. semoga arwah tenang di alam sana.

Adylia Qarissa said...

al fatihah..semoga rohnya dicucuir rahmat..

Siti Suriani said...

alfatihah.. semoga arwah dirahmati Nya. :')

Pondok Usang said...

Al-Fatihah..

BP Boy said...

takziah, moga arwah ditempatkan d klgn org2 beriman..
dpt bayangkan perasaan yatt time dpt msg tu.. ya Allah seramnye msg2 camtu!!

dye.yana said...

Al-Fatihah....

Bobo said...

al fatihah buat ustazah..

Cik Kay Jue said...

semoga rohnya dicucuri rahmat..

fatin hanani said...

Al-Fatihah :)