Saturday, June 23, 2012

Lepas Gian

dah lama aku tak tengok wayang..sebab cuti sem ritu banyak duduk rumah jer..so semalam ada masa free aku keluar pergi mines tengok wayang...hoho..dapat gak tengok..dah lama gila tak tengok kot..ingat nak tengok snow white..tapi petang pulak so tengok madagascar 3..sampai-sampai mines terus order tiket..di sebabkan pergi hari jumaat..banyak gila seat kosong..



sape tengok cite nie aku rasa konfem akan cakap cite nie best..kelakat kot..aku bagi 4.5 bintang dari 5..so sape lom tengok pi cepat tengok..aku pon ni dah kire terlambat tengok..maklumlah..sibuk..heeeee..lepas nie aku nak tengok spiderman pulak..yeyy..!!

10 comments:

Ezy Chiaki said...

nt donlot jela..
wyg xde plak kat ganu..
haha

Hanamiko Sakura said...

madagascar memang best XD

fya zainal said...

hehehe yea lucu2 mmg best :)

Rara Nasiha said...

dan tengok jugak ! circus song tu sangat comel :)

Nurrul said...

bestnya , adik nak tengok cerita niehh , tapi entah bile.. busy2 busy.. :/

*mungkin 1 tahun akan dtg.. hewhew..

♛ Dea Arematt ♛ said...

last tgk wyg, citer nongkrong haritu... huhuh

AmirFX said...

Macam best.. Nak tengoklah nanti..

Hanie Dew said...

aku bagi 6/5 hahahaha..terlebih syok. cicus! afro! circus afro polkadot polkadot! taratattaratata

fatin hanani said...

serius ka best..fatin kdg2 cita katon cm ni mlas nak tgk hehe..cm x best ja hee :P

Arai Lekir said...

ak terpaksa tgk cerita ni sebab pergi cinema bersama adik sedara bawah umur.. boleh tahan la citer ni