Thursday, March 22, 2012

The Woman In Black

hari tu..after exam..aku dengan member aku keluar pi tengok wayang..sanggup aku tunggu member aku habes exam sebab nak keluar sama-sama..aku dah habes exam minggu kedua dah..saja..nanti dah cuti lama tak dapat nak jumpa dah..masing-masing dok jauh..

dah lama kot aku tak tengok wayang..last bulan satu..lamakan..huhuhu..ni baru ada peluang..tempat bese kitorang lepak..mana lagi..the mines..hehehe..sebab ni yang paling dekat..malas nak jauh-jauh..tak tahan nak duduk dalam tren yang penuh tu lama-lama..


so kitorang pilih cerita The Woman In Black..sebab orang dok sebuk kate seram..lagi pon time tu macam takde cerita laen yang best..jeles aku tengok mata daniel nie..grrr.....erm mengikut firasat aku cerita nie..tak la seram mana pon..tapi lebih terkejut-terkejut kot..semua yang kat dalam wayang dok sebuk terjerit-jerit..ada satu part aku pon terjerit..Pffftt...! kuang ajonye antu!!...kepada yang ada sakit jantung baik jangan la tengok..bahaya untuk jantung korang okey..

bagi aku cerita nie bese-bese jer..huhu..ingatkan macam seram sangat..yang tak menahan..time dalam wayang tu..ade sekumpulan mamat yang macam sopan-sopan gituw..semangat jerit hokey..kalah perempuan..sumpah kelakar..hahaha..pastu emosi lebih..adeyy..tak menahan..


gambar kat atas nie..salah satu part yang hantu tetibe keluar dan menjerit..dan membuatkan orang terkejut okey..dengan jerit die tu lagi...kalau orang buat dekat depan aku camtu..aku lempang je tahu..lempang...! #emo tetibe... haha..tapikan kalau tengok cerita hantu..mesti aku gelak..entah lah..sebab kadang-kadang hantunya macam kelakar..kadang-kadang tengok gelagat orang lain..

pernah sekali tu aku tengok cerita hantu kat wayang..orang lain dok tutup-tutup muka takut..aku boleh dok tergelak sampai meleleh air mata..plek tol..penyakit ape pon aku tak tahu..time tu aku tengok dengan anak buah aku..semua bising yang aku ni dok tergelak-gelak..heee..dan..dan..dan..aku nak tunjuk kat korang Women In Black versi islamic *sila scrol ke bawah..hati-hati..jangan terkejut okey..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TARAAAA...!!


#kbai.....

41 comments:

gdsbnga said...

dah tengok dah cite niii . tapi tak berapa nak faham . dah ade orang terangkan baru faham hihi . joseph sangat comellll momel lote te te . hihi

Hanie Dew said...

ooo..citer seram rupanya..nasib baik aku ter beli tiket ni. fuhfuh..

aku lemah betul kalau citer ada unsur unsur mengejut camni. esp scene hantu menjerit tetibe tu..

eh kiranya ko ni berani la ye.

aku tutup mata weh sambil scroll rupanya gambo ko. haishhh..

Kathy Tuah said...

x suka tgk citer seram tapi kalau dah orang ajak tgk nak pulak tgk..cuma banyak sesi tutup mata dari bukak mata T_T

iszieylyanziy said...

la cite seram ke,,ingatkan cite ape,,haha,,btw nice la women in black kat bawah tu :P

zareliqa afiqa said...

Tak tgk pun cite nie ag..huhu =.=
jom join Geng Lenstylista! wee :D http://www.facebook.com/groups/400836409942976/

semutsengal said...

kahkahkahkahkah


kau women in black jugak ? pffftt !

teha said...

xtgk lg cite nie.. hehe :)

budakijaupendek said...

bagus la ade org tlg reviewkan. hehe
women in the black ek ? pic zaman bila tu ? kihkih

Cik Jannah said...

hahaha kemain. sapa ni yatt?>

zOeY zAu YaH said...

lorr mmg pelik sbb leh gelak haha..

nini said...

alamak...tak suke cite antu...hehe

Cik Yatt said...

gdsbnga>>

yup..agak tak brape nk..tpi akhirnya fham gak..hee

Cik Yatt said...

Hanie Dew>>

owh nak tngok gak.?

tpi sronok tngok trkjut2 ni..hee..klu cite antu je tak tkut..heheh..klu sorg2 takot..

ahaa..tak seram kan?

Cik Yatt said...

Kathy Tuah>>

hehe..leteh kot..asek nk ttp buka mata je

Cik Yatt said...

iszieylyanziy>>

yup..seram tak seram la gak..nice ke? hahaha

Cik Yatt said...

zareliqa afiqa>>

tngpk at tenet je..dah ade

Cik Yatt said...

semutsengal>>

opcoz la weh..hahaha

Cik Yatt said...

teha>>

pi tngok cpat..

Cik Yatt said...

budakijaupendek>>

so mau tngok k tak?? hee.. ahaa..tahun 2011 nye zaman..

Cik Yatt said...

Cik Jannah>>

hee..sape ape? pic tu?? yatt ler..

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

hee

Cik Yatt said...

nini>>

syok la..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

suke in black kadang2... bes (^___^) hohoho

kechixx said...

ph dah lama gile tak nengok woyam;)

Juliet_iRa~" said...

igtkan women in black tu hantu dlm cte tu...iskkk..heeee :)

alo comel!ngeee

pss : xpnh tgk lagi cte tu..haha..pn dah lama xg tgk wyg..xda ms..wuuuuuu

Juliet_iRa~" said...

ehh lupa..

buat kat kedai pelekat tu..mcm ada booth la..pilih tulis nak ditulis apa kat pelekat tu then dia print..siap..:)

myra azraff said...

hahahah..bace entri ni pon dah buat eden tertonggeng..ni ape laki pon kemain jerit2 ni?gay ke apa?xD

Cik Yatt said...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽>>

same la kite..heheh

Cik Yatt said...

kechixx>>

jum tengok

Cik Yatt said...

Juliet_iRa~>>

hehhee..ramai trkene..comel eh?? ngeee

Cik Yatt said...

myra azraff>>

awatnye tertonggeng? haha..bhye tu..tak la gay..sopan2 je..hehe

Mizz ErMa said...

hehehe..sy pulak jenis yg penakut, kalo cite tuh seram, mmg sy tak kan tengok langsung..hehe

Noraim said...

apa ke pelik perangai ni? cerita seram blh gelak2? hihi.

haha gambar siapakah yg versi islamik itu?

noraauliyya said...

em takut nak tgk cte2 mcm nih. hehe

Cik Yatt said...

Mizz ErMa>>

yeke..rugi la..hee

Cik Yatt said...

Noraim>>

haha..ntah la..tak tau npe gitu..

gambar kite lew...heee

Cik Yatt said...

noraauliyya>

tak seram la..

chemay said...

nak tengok jugak cerita ni.
tapi tunggu boleh download je laa.
hehe

Cik Yatt said...

chemay>

cik yatt tak mint sngt nk donlod2

MaYa MustWany said...

mas xtgk coz ramai xbgi gud feedback.mas klu xseram sgt truz xde mood..so baik tggu filem tul2 seram je la.hihih

iedchan said...

haha betul2..byk bab sergah2 je..pastu ade org asik jerit2 bagai...tapi time die sergah2 tu gugur lah gak jantung..hehe..

btw i folo u..:P