Friday, November 25, 2011

Bersama Diana Amir..


hye..lama dah aku tak update blog..di sebabkan kesibukan aku membantu menguruskan ekstival kat kolej aku..ahad nie majlis konvo..serius sangat penat..sampai tak sempat aku nak update blog..ni pon aku curi-curi masa kejup update..masa untuk diri sendiri pon takde, huhuhu..

okey..hari nie.ada slot dengan ustazah Hasni dan Diana Amir..ramai gile kot..sampai siap-siap duduk bawah lagi..aku tahu ramai-ramai datang sebab nak tengok diana amir..aku pun sama..hahaha..okey, nie kali pertama jumpa dia depan-depan..kecik je orangnye..kurus gile..aku lagi tinggi kot..hehehehe..btw..die sangat shomell la..


dan aku jumpa kakak sorang nie..kak atiQ..korang kenal?? konfem la kenalkan..haha..seronok pulak lepak dengan die..siap gelak-gelak bagai..pastu siap rancang nak wat gath ajak diana amir sekali..best-best..hehehe..ce tengok muke die, semangat merakam n snap pic..kiri kanan..aahaha...


dan akhir sekali..nie die diana amir..simple je die hari nie..makeup sikit-sikit je..dan sangat sporting..sian die kene kepit-kepit dengan orang..semua berebut nak tangkap gambar dengan die..huhuhu..aku tak dapat pon..takpe-takpe..aku akan dapat snap pic ngan retis yang aku nak dengan mudah suatu hari nanti..tengok la..*geram..huhuhu


p/s:mlm nie nak uruskan BBQ plak..

5 comments:

si ngokngek said...

waa~diana amir,wintt witt

haha,nampak sgt kejelousannya..hee

miss Fyqa said...

cantik Diana Amir..

SYUHADA said...

comel... makin comel sbb da pakai tudung..
(sory la cik yatt aku xlyn ang sgt tem tuh sbb ak tgah btungkus lumus wat esemen....)

Hanie_Dew said...

waa...aku fan dia jugak..kalau wat gath ada diana amir ajak la aku & jue. ya. ya. ya.

Juliet_iRa~" said...

comel la diana amir ni..

:D