Sunday, October 2, 2011

Selamat Pengantin Baru Kak Emiera

2.oktober.2011..adalah tarikh perkahwinan senior aku time aku sekolah menengah..excited aku nak pergi kenduri kahwin die..sebab time sekolah dulu aku dengan die agak rapat la..tak sangka dah kahwin time umur muda-muda lagi..baru 21 tahun..jodoh sampai awalkan..alhamdulillah..dapat orang kuantan pahang..mak ai..jauh benor..nak balik kampung susah..hehehe.. suweet sangat tengok dorang..secocok gitu..kak emiera orang yang kedua kahwin dalam batch die.. so sekarang aku tunggu sape member baatch aku akan jadi orang 1st kahwin dulu..haha..aku.? lambat lagi..ngeee..


time nie aku tengah tunggu member aku..lambat benor..sampai deh kene ngorat dengan abang lori ais aku duduk at kedai tu lama-lama..grrrr...




nie semua budak-budak batch aku..kirenye junior kepada k emiera ni la..


haha..time nie berebut-rebut nak snap pic dengan pengantin..amek aura..mane tahu pasni dapat kawen awalkan..haha


auuuuuww..suweettnyeeeeee..

aku memang pantang nampak cermin besar-besar ni..hehe

konon-konon romantik la?? sian takde pengantin lelakinye..heee


okey nie memang orang yang kuat berangan..sila jangan marah..:)

lawakan..?



time ni muka k emiera..serius segan-segan..hahaha..aku pun join terasa segan-segan..*tak berkaitan..



nak balik dah..bubye..





p/s: seronok sangat time nie..jadi tak sabar nak kahwin lak..hahah..gatal..:P

26 comments:

.kozue. said...

cik yatt cepat lah kawin, nanti boleh tengok pic cik yatt, hua3 !

budakijaupendek said...

oh 2 oktober bag saya baru complete satu sem berkapel.
hahahhaa!
wa sebaya saya tp dh khwin.
jodoh awal (:
btw pic pertama sangat masam muka anda. hehek!

Finaz Jaafar said...

mmg kalo gi wedding org konpem rs nk kawen jgk..hehehe

Kathy Tuah said...

tgk org kawen terus mcm nak kawen je..hehe

Eyra Rizal: Your MUA said...

LAST DATE UTK REGISTER: 18/10/11
*DEPOSIT HAYA RM20

GROOMING CLASS!!!
JOM BELAJAR MAKEUP,CARA PENJANGAAN WAJAH DENGAN MENGGUNAKAN SET PUTRAYANA, GAYA PENAMPILAN WANITA BERTUDUNG/FREE HAIR. PEMAKAIAN AKSESORI DAN BANYAAAAK LAGI AKTIVITI YANG AKAN DIJALANKAN!!
**goodies,lunch, certificate akan disediakan
**brg2 makeup, skincare juga ada utk dijual! bwk duit extra ye!
TARIKH: 29/10/2011
TEMPAT: SHAH ALAM (alamat akan diberikan kemudian)
FEES: (NORMAL) RM85 ; (STUDENT) RM55 ONLY **with student id card


CARA DAFTAR:
SMS KE 016-2128740
NAMA PENUH, IC, (GROOMING CLASS), NORMAL/STUDENT.

LIKE>> http://www.facebook.com/pages/Eyra-Rizal-Touch/234006379828

~eZmALiZa~ said...

haha..kite teringin nak gi makan kenduri...mcm lame pulak tak gi kenduri nie la..hahaha :D

AmirFX said...

Pahal masam gilak muka ktk lam keta ya? haha.. Nway, kmk doakan ktk cepat2 nikah.. Amin...

~izan~ said...

ketat kemain muka sbb kena ngorat dgn abg ais ye hihi..tp ketat2 pun maintain comel...

pelamin tu cantik sgt!~

Norhayati Rostam said...

haha.
ada gak aku eh.
berangan lebey.
apsal aku takde feel nak kahwin cam korang hah?
:D

Cik Yatt said...

.kozue.>>

alaa..lmbt lagi la..kmpul dwet dulu.hehehe..nnt dah khwin bole la tngok pic keh.

Cik Yatt said...

budakijaupendek>>

hehe..yeke..erm tu la jdoh awal..
hehehe..saje snap pic muke masam2..

Cik Yatt said...

Kathy Tuah >>

haha tahu takpe.

Cik Yatt said...

Eyra Rizal: Your MUA >>

jauh la shah alam..huhu

Cik Yatt said...

~eZmALiZa~>>

nnt ade jndri pi la

Cik Yatt said...

AmirFX>>

hahaha..saje je wat msam2..

aminn..hehehhe

Cik Yatt said...

~izan~ >>

heheh tahu takpe kak..dah la sorg..hhuh..comel? hee..mekaseh..

tahu tak pe sngt lawa

Cik Yatt said...

Norhayati Rostam>>

haha...nnt ade la feel tu

Cik Yatt said...

Finaz Jaafar >>

tak dpt pi kawen pi jela wedding..hehe

Hanie_Dew said...

pelamin dia cantik. tapi agak suram. kalau tambah lighting lg mesti vavavom. hah. pandai je aku kritik org punya pelamin. tp siyes lawa gila.

kalo ko gi umah aku, aku sorok sume cremin besar.hahahaha

cunndaa said...

comel2 belaka...hikhikhik..
pelamin cumel..
cik yatt, pat kawen taw...hehee

Rtp Farra Arisha said...

cantik pengantin memakai busana kelabu :)
selamat pengantin baru :))

zOeY zAu YaH said...

amoih segaknya semua..hihi..amik berkat cpt..

Cik Yatt said...

Hanie_Dew>>

bole jdi pakar hias pngantin nie..hehe

aloo..kedekut la//hihi

Cik Yatt said...

cunndaa>>

hehe..amboi smue soh cpat kawen ni..

Cik Yatt said...

Rtp Farra Arisha>>

tahu tak pe lawa

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

hehe..dah amek brkat da..cium2 pngantin lagi.