Tuesday, September 20, 2011

Hari-Hari Terakhir Asasi Yang Hepy =)

aku habis final hari khamis..tapi aku tak balik petang tu..aku balik hari ahad pagi..sebabnye, hari ahad baru ada orang boleh ambik aku dekat kolej..sebab nak angkut semua barang..cuti sem 6 minggu..haha..terbaik.. so dua hari sebelum hari ahad..aku isikan dengan sebaik mungkin..watpe balik rumah awal-awal..boring kot..tak de buat pape pun..so aku isi masa lepak dengan member-member dan dengan buah hati tercinta..hehehe..


nie hari khamis malam..semua dah lepas exam..kitorang keluar makan ramai-ramai..seronok sangat..sebab besok ramai yang dah nak balik, rumah masing-masing..ade member yang aku tak pernah makan sama-sama macam ni, dapat makan sama-sama malam tu..kitorang makan dekat restoran aruna..kalau tak nak makan dekat restoran Delima, tapi tutup pulak..malam tu, serius ramai family makan kat luar..maklum la, esoknye cuti umum satu malaysia..semua kedai makan penuh jer..risau gak..sebab kitoran ramai dalam 13 orang..syukur last-last Aruna kosong..

kalau dah dapat lepak dengan diorang ni, memang macam-macam la bercerita.. dorang dok membahan aku satu hal jugak..perangai semua memang suka membahan..tapi tu yang menceriakan suasana..huhu..cuti enam minggu mesti rindu sangat-sangat dekat dorang..hope kite boleh lepak sama macam nie lagi bile dah degree nanti ye kawan-kawan.?


okey sekarang nak cerita hari esoknye.. bersama buah hati pulak..macam biasa, kitorang lepak The Mines..nie memang port bese kitorang lepak..


macam biasa, kalau aku pergi makan dekat food court dekat The Mines ni..aku akan order nasi Goreng Black Paper Beef ( yang ayam tak sedap).. satu halnye aku suka sebab die pedas..baru sesudu aku suap dekat buah hati aku..terus cepat-cepat die teguk air..hahaha..orang tak tahan pedas memang macam tu.. seronok tengok..=P

mcflurry yang dibelanje oleh classmate aku, sebab die ade janji nak belanje aku makan..siap beli dua untuk buah hati aku sekali..mekaseh..kenyang betul time tu..errkkk..!


okey..perancangan kitorang memang nak tengok wayang.. kalau tak nak tengok cerita hantu bonceng, tapi takde pulak dekat Mines..adeh..suka sangat macam tu..bila aku nak tengok je takde..bengang-bengang..so buah hati aku ajak tengok cerita Jonny English, okey fine..mula-mula aku macam tak nak..sebabnye, aku tak minat dekat Rowan Atkinson tu..agak benci kot tengok muke die..hoho..tapi dah takde cerita lain yang best nak tengok, buah hati ajak tengok cite ni..so terima jela..

seriusly, cerita nie best sangat-sangat..!! aku ingatkan cerita serius, sekali sumpah kelakar gile..memang layan habes la..tak berhenti-henti kot aku gelak..mula-mula yeye je tak nak tengok..sekali aku yang lebih-lebih gelak dari buah hati aku..sebab cerita ni kelakar sangat kot..kalau tengok tak gelak, memang sakit la orang tu..haha..cerita kelakar nie, memang kesukaan aku..sebab aku memang suka gelak..mekaseh at my Buah hati sebab ajak tengok cerita nie..serius tak rugi..boleh bagi lima bintang kot..rasa macam nak tengok lagi je kat wayang..ade sape-sape nak belanje?? hehehe.. bila tengok cerita macam ni dengan buah hati memang bertambah seronok sangat..sangat..sangat..so sape yang belum tengok pi cepat...


tengok muke die tu...errrrrrr.....





p/s: esoknye kitorang jalan kat Mid Valley plak..thanks untuk dua hari yang sangat bahagia.

6 comments:

mr.syazwan said...

perrhhh da boleh berdondang sayang

n ronggeng

hehe

tahniah

=_=

izzad b* said...

taniah2, eh johnny english!best2

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

begitu la nampaknye..hahahaha

Cik Yatt said...

izzad b*>>

yup memang sangat best..!

Shahrul Shahwal said...

untunglah ade buah hati :P

Cik Yatt said...

Shahrul Shahwal>>

hehehe,,tu la ko..dulu ade tak mau jge elok2kan?