Thursday, August 25, 2011

Alaaa..Boringnye


hye selamat pagi....., ape kejadah wish selamat pagi time-time camni..orang tengah membuta kot..takkan ade yang nak wish selamat pagi balik kat aku..huhu..aku je yang mata segar bugar lagi..di sebabkan lepas isyak tadi aku dah tido..so ape aku nak buat nie?? pergi makan, mandi, menyanyi, joget-joget?? huwaaa..tak tahu nak buat apa.. on9 pon aku dah boring la..nak sembang kat FB pon, member-member yang aku selalu sembang tak on9 plak..alaaa...ape nak buat nie..menyesal pulak tidur lepas isyak tadi..hukhuk..=( .. nak sembang ngan buah hati, die dah tidur..huhu..roomate overnight pulak..paling tak pon tak la rase macam sorang-sorang je kat dalam bilik ni..huhu.

dah la mood duduk kat kolej ni takde dah..nak balik je pikir..berbuka tadi pon macam malas je nak makan..sebab dah boring kot dengan makanan yang jual kat cafe kolej aku ni..same gak boring dengan lauk sardin dengan telor yang kitorang selalu buat..tapi perut dah lapar, beli jela ape yang ada kat cafe tu..huhu.. adeh...teremo sikit pulak malam ni..sebab boring sangat..pasni nak cuba lelapkan mata ketat-ketat la..huhu..kalau la boleh tertidur..harap-harap boleh la..hurmmmm......


p/s: ='(

3 comments:

nub said...

tahap kebosanan tertinggi melanda hang naa..

hahah

EnciK AxixOu said...

sabo je la . Hehe

NEELKAMAL VAISHNAW said...

Hi...
Saya seorang ahli blog anda dan saya mahu anda datang ke blog saya ke blog saya, saya akan gembira jika anda ingin membawa keahlian
Anda boleh membaca Blog saya dalam Bahasa Hindi dan diterjemahkan ke Malaysia dari jalan yang saya akan membaca puisi atau karangan
Dan saya menganggap tiga pilihan saya (3) kursus di Blags Ayengen

Pls come my blags
MITRA-MADHUR
MADHUR VAANI
BINDAAS_BAATEN