Wednesday, April 13, 2011

Dinner yang tak mungkin aku lupakan

lambat aku update pasal dinner persatuan Persis ritu (9.4.2011) ..disebabkan terlalu letih dan takde mood nak update blog..keletihan yang aku alami macam aku yang tukang uruskan dinner tu..haha..walhal ak MC je..ape MC?? haha..sumpah ni first time aku jadi MC majlis..masa mula-mula tahu aku yang dilantik untuk menjadi MC, memang aku tak percaya la..muka aku MC? memang tak berapa nak layak lakan..tapi semua ini adalah kenyataan, aku terima dengan hati yang terbuka..eceh..haha..mula-mula aku agak cuak gak la, sebab nak cakap depan beratus orangkan..tapi alhamdulillah takde pulak aku rasa gementar walaupun semua mata pandang ke arah aku, yang tak menahan MC laki lak menggelabah..haha..walhal dia dah ada pengalaman sebelum ni..kelakar betul mungkin sebab ramai sangat awek yang melihat kot..hahaha..tema kitorang moden tradisional, kemain semua melawa..kadang aku rasa dah macam hari raya pulak..aduh rindu kampung..meriah sangat, tapi bab makan aku tak dapat nak makan kenyang-kenyang sebab terkejar-kejar nak pi ke depan balik la apa la..haha..bz2..majlis habis dalam pukul 12..balik-balik aku on9 jup, mandi pastu tidur..mak ai ngantok gile la, balas mesej pon terlelap-lelap..kesian..pape pun aku, seronok sangat-sangat =)

semat tak aku?? hahaha..*perasan.

wif my lect kesayangan Pn Norizatini Norali.

gaya dah macam tggu bakal mak mertua sarung cincin tunang ni..hahahahaha

nak roboh pentas dorang buat..haha..

budak-budak batch aku.


p/s: tunggu dinner yang lain pulak..weee..

11 comments:

deDetz said...

wow, memang takkan dilupakan =D

::FAIZ FARISH:: said...

menarik

nAna fArhAna said...

yUppss...btUi..d!nnEr yG sGt2 bEst...=)
btWy..cOngrate tAw..da jd eXco PERSIS....=)

..bicara hati ke hati.. said...

dinner yang terbaik..tahniah ye~ :)

prince milo aka zul said...

mmg terbaek lar..aq jew tak dpt join..anyway..mner pic aisyah..hhuuhuhu..nak tgok pic t-rax aq tuh.haha

Cik Yatt said...

deDetz>>

yup,,btul2..hee

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH::>>

thanks.

Cik Yatt said...

nAna fArhAna>>

hehe..sngat best mcam nk ulang blek lak..tpi sbgai pnonton bkan mc..hehehe..okey..thanks...=)

Cik Yatt said...

..bicara hati ke hati..>>

terima kasih..kerana memeriahkan juga..:)

Cik Yatt said...

prince milo aka zul>>

huhu..nak wat cmne en..erm..tak trmsukkan la..

fyra said...

huhu bestnye dapat naik atas tuh ;p