Thursday, February 24, 2011

Bila aku dah berpaling arah..

Berpaling arah?? kepada siapa?? haha..bukan kepada sesiapa pun la.. just bertukar produk penjagaan muka jew..sebelum ni aku pakai produk safi, tapi sejak akhir-akhir ni.dorang tak nak bagi kerjasama dengan kulit aku lak..( ayat tacing ).. so aku merajuk aku tukar la pakai Garnier ni..hahaha...sape soh korang tak nak bagi kerjasama, padan muka korang..so far wat masa ni aku pakai okey la..kurang sikit kulit kering aku time pakai safi dulu..Garnier ni mahal sikit la dari safi, dan Garnier ni agak femes okey..sebabnya, awek-awek yang jadi duta tok produk ni semua cun-cun tau..korang tau tak? tak tau? sah tak tengok tv..sape lagi kalau bukan awek-awek yang menjadi kegilaan jejaka-jejaka kat luar sana..Lisa Surihani n Heliza Helmi..yang lain ada gak tapi aku tak hingat la pulak..kalau dapat kulit cam dorang haish! best gile la..Heliza Helmi sumpah cantek okey..kulit pergh! puteh melepak licin..jelez~~

apa-apa pun aku still bersyukur kulit muka aku tak la teruk, sampai kene pergi New York Skin Solution..just jerawat nak manja-manja dengan aku jew..sangat gedix okey dorang ni..huhh!!..tapi aku still jeles dengan kulit Blogger yang bernama FAIZ FARISH..sebab sangat licin dari aku okey..mencii tau..sebab die jejaka..macam tercabar okey..so incik FAIZ FARISH sila jangan kembang..hehehe

(gambar adalah asli)


p/s: sentiasalah bersyukur atas apa yang anda miliki sekarang =)

3 comments:

CikBulat said...

http://norainshahrudin.blogspot.com/2011/02/contest-muncung-paling-cun-habis.html

Feel free to join this please.
Memeriahkan contest by admin, cik wawa :)

si ngokngek said...

orang ckp tak elok tukar2 produk..nanti rosak kulit muka

Norhayati Rostam said...

weh, udah2 le tu manjakan muka.
haha.
[cakap orang takleh blah]
weh, ada tag untuk ko.
due date die 4mac.
tengok kat sini.
http://cahayamylife.blogspot.com/2011/03/lima-tabiat-saya.html