Thursday, January 20, 2011

Last day with my bestfren

Thanks to mybestfren ever, sebab datang rumah aku..ziarah-ziarah..maklumlah dah lama tak jumpa sebab masing-masing sebuk dengan study aku at bangi die at penang..kalau cuti pun kejap-kejap jew..pasni aku dah nak balik kolej die pun dah nak balik metrik..so hari ni aku antar die at Tanjung, dan pastu kitorang pi makan pizza..aku dah lama tak makan pizza, last aku makan pon dengan die gak..sebab die je yang sudi teman aku makan pizza..thanks..Dekyah..

lasagna febret die, muka berseri-seri time die makan benda ni..haha

Dekyah bakal doktor yang shomell..=)

Forever fren okey..sayang kamu ketat-ketat..

ni jiran depan rumah aku, baru pas SPM..susah tol nak suruh die pandang kemera, bajet malu la konon..gedik banyak la ko dik..haha..btw..thanks to ini budak coz teman aku..takut drive sorang-sorang time balik..ahaks~

17 comments:

Aizuddin Hanis said...

sedapnye makanan...nyam3x

::FAIZ FARISH:: said...

aaaaaaa, nak nak nak sikit. sambil jerit2.... nmpk sangat sedap makanan ituh

::FAIZ FARISH:: said...

best lagu blog ni, ape tajuk?

Liquid said...

nak.... ehehehe

cik yatt said...

Aizuddin Hanis>> memg sngat sedap...nyum2..knyng..hihi

cik yatt said...

::FAIZ FARISH::>> hihi..boleh2..tapi kene pi pizza dlu la bru dpat..bukn nmpk je..rse pon sdap au..

lagu super junior..in my dream

cik yatt said...

Liquid>> alorh da hbes la..heee

ajiem said...

uish... lazat.. t nk g mkn ajk ler sy plak..heee..

fLy_AwAy said...

best nye lasagna.hoho :P

DATO MUDA NIZAR said...

trima sbb jenguk dato,.senang2 baca laa entri baru saya ni,..atas ase terima kasih laa,..bca laa http://traveloghidup.blogspot.com/2011/01/terima-kasih-semua.html

puteri ain said...

lapar lak tgk mkanan tu..haha

niesz said...

yummy!sedap nyer..tibe2 rase nk mkn pizza plak..waaa!

sembil9n said...

pizza ke pe tu...bapak arh~ Sape nak aku belanje?? ANgkat tangan!!!

fyra said...

sedapnye!!!!
;p

SYUHADA said...

siez aku rindu botak..hahaha

Cikos said...

comeii yg baju biru tuuu... leh nak kenal2 ngan beliau tak?? hehehe

cik ungu said...

sedapnya . yuuum .. hee . tag awk la babe . usha okies , http://cikungu.blogspot.com/2011/01/its-all-about-my-25-random.html