Friday, December 24, 2010

Gila Korea

dah lama gak la aku tak layan cerita korea, sebab tak tau nak tengok cerita ape, selalunya ada orang suggest dekat aku baru aku tengok, sebab takut jalan cerita tak best pulak buang masa je nak tengok..last cerita yang aku tengok Personal Taste, okey kali nie aku layan cerita He's Beautiful..ramai yang cakap cerita ni best, termasuk pensyarah aku..sebab dia pun peminat cerita korea gak..bila dah semua orang cakap best, mesti la aku nak tengok an..rugi lak bile tak tengok lagi..haha..sekarang drama ni baru je ada dekat tv, wow! tau2 je aku memang menanti drama ni..tapi aku tak tengok dekat tv pon, camne la nak dapat tv dekat kolej nikan..so aku copy dari member aku, tengok dekat lappy aku je..sekarang aku baru sampai episod 5..lama betul nak habeskan..hihi..serius cerita ni memang best, kalau korang tengok dengan aku jangan cakap aku gila lak, sebab aku akan gelak dengan bersemangat bila dapat tengok cerita korea yang best camni..hahaha..sapa yang belum tengok. jum kita tengok sama-sama..

aku tak letak gambar heroin, sebab aku tak suka..ngee

hero drama ni, serius cool..walaupun muka agak kerek..

lee hong ki yang sangat shomell!! kadang2 gelabah lebeh..hihi.

ni aku tak kenal, watak dia sangat la baik..lelaki sejati ni..hehe

p/s: layan ost He's Beautiful..lalalala

4 comments:

NUR AYNIE said...

yang last tu jong yong hwa...kumpulan CN blue nyer leader~~hihihi....minat tol ngn cter nie~~=)

cik Ladies said...

sy minat jgk !!
tapi xmnat yg last tu .. haha ..
suka cover .. haha

cik yatt said...

aynie> owh yeke..xkenal sbb tak layan group tunye lagu la..hehe..betul bestkan..?

cik yatt said...

cik ladies>> memang ramai minat cite ni..pelk la klu tak minatkan.. suke cover? yeke? hehe