Sunday, December 26, 2010

Wayang Bersama Kak Limah

Erm..disebabkan keboringan bila cuti dekat kolej, aku telah fikir masak-masak untuk keluar berjalan-jalan semalam..hahaha..macam pikir apelak..aku dengan dua orang member aku..kitaorang pergi The Mines, malas nak jauh-jauh, cari je wayang yang paling dekat, kalau nak pergi Mid Valley, jauh sikit la..malas la pulak, boleh jimat skit kos..kitaorang tengok cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah, sebab ramai yang cakap cerita ni best..tu yang nak tengok tu, cerita ni tak seram pun, cerita ni cerita hantu kelakar..sebenarnya, aku kalau tengok wayang tak suka nak tengok cerita melayu, lebih suka cerita luar negara punya, bukan aku tak nak sokong cerita melayu kita tapi nanti tetiba dah keluar dekat tv, tu yang malas nak tengok dekat wayang..okey aku nak komen sikit cerita ni, agak sedikit boring la sebab tak ada jalan cerita yang sempurna, kelakarnya pun tak banyak bagi aku la, aku bab-bab cerita kelakar ni demand sikit, orang tengok gelak gile. aku tak gelak pun..pelik dengan diri sendiri..hahahaha..berjalan ni duit aku banyak habis dekat makan, sebab aku suka makan..hehehe..pape pun siapa-siapa yang dah pernah tengok cerita ni, sila beri sikit pendapat anda..yang belum tengok boleh pergi tengok sekarang ye..


p/s: aku just bagi 2setengh bintang jew dari 5..

7 comments:

kukuketulang said...

bagi kuku citew ni terbaek..hohoho..
x kira...hohoho..
citew die mmg klakar gilew dari first sampai abis...
di sebalik kelakar die byk maksud tersirat..
mamat khalid mmg kreatif :-bd
hohoho...
citew ni x rugi tgok la..
kuku baru tgok 2 kali kat panggung...
n ingat nak tgok lagi kot..akakakkakaka...
sbb besh...
mmg xley lupa muka awie takut2 cuak masa tegur kak limah masa baru sampai rumah...
x tgok akademi fantasia ke kak limah waaaaaaaaaaaaaaaaaa=))=))=)
lawak akakakkakakakaka...
boley tgok ac mizal..waaaaaaaaaa akkakaakakakakakakka...
oppsss..sry terlebey suda...waaaaaaaaaaaa
akakakakakakakakakaka...

Cikbelog said...

dari hari tu sampai hari ni, masih tak tengok citer ni.hehee tunggu tayang kat tb ajelah..keh3

*Fawa* said...

mcm mnarik.. nk tgk cite ni hr tu..tp kureng minat plak tibe2 sbb tertarik pd cite narnia dlu.. haha.. skrg bnyk btol filem.. n sume best2.. xspecially eng movie..

the bert said...

suka dgr awie nyanyi lagu cinta kristal tu..

Luffy said...

haha..ramai kate bez..tapi tak tgk lagi..nanti r baru tgk kat TV je..harharhar

cik yatt said...

nampaknye ramai yang tggu kuar tv je cerita ni..tapi still dapat pngutan yg bgus.. memg best time awie nyanyi tu..hehe

Shiema said...

anda di tag :)
buka blog sy yg ini :

http://chishiema.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html