Friday, September 17, 2010

Raye Sakan

hye smue..pergh! memang lame gile ak xupdate blog..rindu blog aku..hihi..kali ni aku nak cite tentang aktiviti raye aku bersama rakan2 lame time sek menengah..mule2 aku ade cite yang raye thun ni xbrape nak meriah..tu time raye pertama jer..tapi kali ni memang the best ar raye aku..haha..sebab dapat pi braye sendiri nek kete ngan kawan2 aku..bestnye bile da besar..semua sendiri..kalau dulu nak kuar kene nek bus..tak pon ngan parents..ktorang braye dari pagi dekat maghrib baru sampai rumah..hehe..memang raye sakan ni..ni pon xsmue rumah ktorang smpat pi..tapi memang satu kepuasan dapat braye camni..1st time aku rase sonok raye camni..harap2 tahun depan aku berpeluang braye cmni lagi..sonok dapat jmpe kawan2 lame yang bertahun xjmpe..






kawan2 sek menengah aku..

p/s: tQ at semue..sebab join braye same2..syG korang la!

2 comments:

Norhayati said...

weh, sila ambil tag raya di blog aku yer..
pandai tak?
hee~
selamat menjawab!

nurul said...

lagi ak xtau..hahaha