Tuesday, August 3, 2010

keRja + leTih + maKaN


fuh! minggu ni memg minggu yang sngt2 memenatkan..huhu..ak kne keje full day..sebab akak yang keje same ngan ak ada hal..tapi no hal la, die ad urusan..ak hanye mampu prmudahkan sket je..mane la tau nanti2 ak sush orang lak tlong an... so di sbbkan hal ni..ak mkan tnghari at tmpat keje je ler.. nsib la kdai mkan btul at sbelah tmpat ak keje..kredit tok kdai CIK LAILA..hehe..mkanan bole tahan sedap..brpatutan.. aku kalau makan knyang smpi ke mlam..hari ni aku mkan nasi goreng ayam + air limau..aha masyuk! n thank juge kpade mnusia sorang ni sudi teman aku mkan..haha..tngok die mkan tmbah slere ak mkan..sebab die memg ske mkan..xpernah tolak la kalau bagi mkanan pape..x bagi pon die rmbat gak..haha..tolak batu n kayu je die ni..hahaha..pape pon thanks kat ko la adek poyo..=)



camni la rupe nasi goreng ayam yang aku mkan tu..haha..pic ni aku amek at Google..sbb ak xsempat nak tngkap pic nasi yg aku makan tibe3 da habes..hahaha..plek x???


ni la manusia yang ak mksudkan tadi..fadzren aka botak..haha..

2 comments:

yus_adha said...

hahaha..gile poyo mamat nie...kahkahkah

nurul said...

hahaha..mamat ni memg gile dan poyo..