Thursday, May 7, 2015

EMPAT | 4 ❤

Assalamualaikum.

selamat ulang tahun untuk awak dan saya.
tak sabar nak wish depan-depan mata, saya boleh pandang awak, awak boleh pandang saya.
sikit lagi jekan? okey sabar ni sabar. hehe

thanks for everything.
love you very the banyak!
simple je tak boleh lelebih, muntah orang lain baca hehe.

doa dari kalian amat dihargai. :)



6 comments:

Hafiz Hafizol said...

untunglahhh ada buah hatiii....

Puteri Beribiru said...

hehehe alalala suweet jekkkkk..
nanti dah tua baca balik post sendiri ni mesti awak dan dia sengih2 gtewww..
hehe..semoga bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat dan beyond ok =)

Muhammad Syakir said...

kemaiinn.. untunglerr hahaha :D

SAMIQA ♥ said...

bila nak makan nasi minyak nie kak ??
Moga akn melangkah ke alam seterusnya.. :)

*eh eh eh blog dah bertukar wajahla..

INTAN PASTORE said...

Anny ke 4thn ek?? so sweettttt both of you. moga cepat ke alam perkahwinan.

akak doakan. muahhh xoxo

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/