Thursday, November 21, 2013

Kisah Itu Hari

assalamualaikumm

kembali lagi untuk entry terbaru.. entry kisah semalam tapi hari ni baru dan nak hapdet.. sebab semalam punya penat menyebabkan aku malas nak bukak laptop, fon lagi senang..hehe..sambil gegolek sambil online.. pakai laptop tak boleh nak gegolekk..

jumaat ni aku dah kena balik kolej.. macam tak sabar.. macam berat hati.. entah la.. so bila nak balik kolej kenelah beli barang-barang sikitkan.. sejak beli kereta ni.. perghh..patah kaki gua beb.. menetap je kat rumah sebulan kecut otak..hehe.. susah takde kereta kalau nak ke mana mana.. nak mengharapkan orang lagi satu hal.. aku tak suka nak susahkan orang ni.. suka gerak sendiri.. boleh ikut kepala aku..

so en buah ati telah menawarkan diri untuk bawak aku keluar beli barang.. mujur dia sudi menawarkan diri.. kalau tak tak tahulah nak mengharapkan sapa lagi.. abang-abang dok bz..hmm.. ni pun en buah ati ada urusan lagi kat upsi, tu alang-alang ambil aku dengan abah kat rumah.. terima kasih awak.. terima kasih banyak-banyak.. walaupun kejar masa sikit time tu, tapi dah cukup baik dah..


first time abah ikot kuar.. kalau ada ibu mesti lagi best.. en buah ati tahan je, cover je kat depan tu, sebab aku kat belakang dok kenyit-kenyit mata..kahkah.. maafkan saya..


mokcik tengah memikir nak beli ke tak.. nak beli ke tak.. haha.. aku kalau nak beli barang memang aku akan listkan.. tu yang penting takut terlupa.. dan lepas dah dapat yang aku list.. aku akan pusing lagi untuk cari barang tambahan.. kadang dua tiga kali aku pusing tempat yang sama.. masuk tempat macam ni, aku memang tak boleh nak kejap-kejap.. maklumlah peel mak-mak gitu.hahaha..


en buah ati cakap.. berapa kali dah lalu sini.. haha.. aku dok gelak jela.. itu perkara wajib dilakukan bila masuk TF.. dan..dan..  first time ada orang tolakkan troli time beli barang.. bestnye perasaan..hehe.. aku tinggal amek barang, pastu campak dalam troli.. pastu bila aku jalan laju, sampai en buah ati tak jumpa dah aku..haha.. dia kata laju-laju mak dia tak la hilang macam aku.. hehe.. 

mekasih la layan peel buah ati awak ni ha.. sian dia.. hee.. TI AMO!! 

7 comments:

Puan Ezy said...

syok nye shopping ngn buah ati.. hihi

Hana Soffelia said...

ekekeke sweetnya shopping dengan buah hati ye...

Sabrina SA said...

Best nya ada org tolak troli :3
Biasanya, kalau shopping dgn ummi Ina, Ina yg kena tolak troli ._.

iAmCekbolat said...

waaaa fefeking mcm khwin kn . hihih


bestlah en abah turut menyertai !

E'in said...

dh mcm shopping brg dapur je.. hihi

-meeSUPERGIRL- said...

alalaaa sweetnya main kenyit mata.. hihi

Mizz ErMa said...

tau x pe..sebab tu acha septriasa cakap, berdua lebih baik..hehehe