Monday, March 11, 2013

Sampai Jugak Akhirnya!!

Assalamualaikum..

nak cerita pasal pergi BigBadWolf hari tu.. cerita dah lama tapi baru nak buat entry.. ni kes pemalas punya orang...ish3.. okey.. akhirnya aku dapat jugak sampai ke sini.. yang kes dulu aku dah sampai, tapi tak dapat nak masuk..atas sebab-sebab yang tidak dapat diceritakan..tapi memang sadis..


so bila dah dapat masuk yang kali ni.. aku macam nak nangis depan pintu..ah..sadis gila ayat..haha..tapi kali ni aku pergi berdua je dengan shida.. mus tak dapat nak join sebab esemen die tak settle lagi.. lega eseman aku dah settle..tapi kalau belum settle mau aku redah je..sebab last day kot..huhu



okey bila dah masuk tengok buku banyak-banyak.. i feel so.. waaaaaa!!! ahaha..tiap kali tengok buku banyak memang aku punya reaksi camtu kot.. walaupun dah banyak kali pergi tempat yang jual buku macam ni.. nak buat macam mana.. penggila buku macam aku..memang camnilah reaksinya..hehe


ni muka bahagia dapat borong buku.. aku habiskan baucar rm50 je kat sini.. ada tempat lain lagi aku nak borong..hahaha..shida semangat habiskan rm100 baucar die dekat sini..


ni antara buku yang aku borong ritu.. berjam duduk dalam BBW tu dok pilih buku.. pakat semua aku nak..tapi kes kesedaran..haruslah berwaspada dalam memilih..gitu, hehe..owh ye.. di sebabkan aku ni penggila kucing.. buku pasal kucing harus ada..ehehe


dah penat memborong buku berjam.. perut kebuluq lakan..perut lapa yang amat..tapi aku konfius nak makan apa..last-last masuk kenny rogers, shida kata spaghetti die sedap..tapi bagi aku.. bole la.. bukan selera aku, buat sendiri lagi sedap kot..tapi kalau ayam die..aku suka..nyum!


air seperti biasa aku akan order.. strawberry yogurt..apa tah nama penuhnya.. sebab ada kenangan di sebalik air ni.. :') aku tak suka yogurt sebenarnya..tapi tak tahu kenapa aku suka air ni.. dah puas melantak barulah boleh balik rumah dengan bahagia..hee..




p/s: kepada bakal suami.. sila sediakan rak buku besar kat rumah kita nanti ye.. mekaseh..hiks..

5 comments:

mamaRIFQY said...

mase mule2 baca..ingatkan event ape la ni..oh rupenyer pesta buku ye....best gak kan leh grab buku2 yg banyakk

E'in said...

bestnyeeee... lau akak borong novel byk2... hehe

Cik Ezy said...

same la kite..
saye pon penggila buku..
hihikk

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh. ulat buku rupanye. bagusnye.

Ann Ishak said...

saya tak sempat pun pegi book sales ni, sedih :(