Saturday, March 2, 2013

Pelanggaran Perjanjian

Assalamualaikum..

hari ni... dapat lepas rindu ke buah hati kite..sukenye....hihihi.. tapi kenapa tajuk pelanggaran perjanjian? perjanjian apa yang kitorang buat? sebenarnya perjanjian jumpalah.. janji nak jumpe lepas aku final..nak tengok Ironman 3 sama-sama bulan 5 nanti..tapi disebabkan rindu yang sesangat tu..langgar gak janji yang telah terpatri.. gittu..hee..walhal belum sampai sebulan tak jumpa..

tapi serius.. rindunye cam dah bertahun tak jumpa..huhu..walaupun mesej hari-hari, tak dapat hilang rindunya.. bila jumpa baru terubat sikit.. thanks awak!


first time en buah ati teman aku pergi klinik..selalunya parents, tak pun abah.. kebetulan nak pergi klinik dengan jumpa samakan.. tu dapat teman tu.. time kat klinik tu, time tengah tunggu turn jumpa doktor, ada parents dengan baby dorang kecik lagi la baby tu.. duduk depan kitorang..

lepas tukan..en buah ati pandang perempuan yang pegang baby tu lepas tu die sengeh-sengeh..aku tanyalah.. awatnye senyum-senyum tu.. die tak jawab soalan aku, tak berhenti mengengehnya.. tah apa tah yang dipikirkannya tah..


suka tengok en buah ati makan.. lagi-lagi berselera.. :)

time nak balik, kitorang berpisah sebab aku ikot jalan lain.. en buah ati ikot jalan lain.. time atas jalan bawak sebelah-sebelah boleh senyum main lambai-lambai lagi.. tapi bila aku dah masuk simpang kiri, tengok buah ati makin jauh.. terus hujan.. cepat-cepat pakai rayban.. cover kena baik..kang orang nampak malulah saya..hehe

belum sampai rumah dah mesej rindu.. gini lah orang PJJ.. nak jumpa susah, bila dapat jumpa..kekejap je dapat jumpe.sob..sob.. but im happy!!!

8 comments:

Cik Ezy said...

mase kapel jaoh2 dulu.. nt kawen dekat2.. baru best gitu.. hehe

Hans said...

untung dapat jumpa

ieda immi said...

amboi2... tgk buah hati mkn je ke .. adik x makan ekkee ;)

SYAH'IZZAT said...

jmpe buah hati pown da terubat sakit tu yee :p

SYUHADA said...

Hamoboi.. cuti ka? kat tanjung tu?

iAmCekbolat said...

haaaa buah hati pandang2 mak baby tu gamaknye nak masuk pinang miss yat lettew

fatin hanani said...

hehe alolo tomey2 nya hehe.
hehe xpa.jumpa kejap2 pun xpa.asal boleh jumpa kan.klu kita asyik jumpa kerap sgt pun tkut cepat bosan.lain la klu dh kawen kan hee :D

♥ sitifarhana ♥ said...

alohalohhh. mesti die terfikir nak dpt bby jugak. so cept2 la. hehe