Tuesday, June 5, 2012

Sesuatu Untuk Kenangan

hari tu aku ada order satu design untuk hadiah anniversary aku.. saja nak cari hadiah yang ada tulis nama kitorang dan tarikhnya sekali..pastu aku jumpa dekat datu blog akak nie..tengok akak ni buat sangat ohsem!!..suka sangat..dan shomell..pastu teruslah aku order kat akak nie...


aku just order posternye jer..sebab nak order dengan frame berkaca takut pecah sebab nak postkan..kalau nak dengan frame kena pi amek sendiri kat kedai akak nie..kedainya jauh lak dari rumah aku..so frame nie aku tempah kat kedai soh die letak..so korang berminat..bole pergi blog akak nie http://tokeybaju.blogspot.com/ dan facebook die Dida Zenal..banyak lagi barang korang bole order selain frame jer..nak tahu kenalah usya sendiri keh..

eceli dah lama hadiah nie kat tangan aku, nasib dapat jumpa buah hati ritu baru dapat pas kat kat die..suke sangat bila hadiah nie dah kat tangan buah hati..dan first time dia bukak hadiah yang aku bagi kat depan  aku..selalunya aku pos je sebab kitorang jauh dan susah nak jumpa..kali nie ada peluang..suke sangat tengok time die bukak hadiah tu..suka tengok mimik muka die..ah serius suka sangat..!!! suka sangat sebab buah hati suka dan suka sangat sebab die heppy..




p/s: gembira bila dapat buat orang yang kita sayang gembira..=)

35 comments:

Azmira Yusof said...

awak sweetnye . happy anivesary ^)^

sy usha laa . heeh

✿INA AINAA✿ said...

seriusly sgt cantik.. awww... ena nk orderlah juga tp time annivesary kahwin nanti. hehehe... Happy annivesary to u dear syg...^.^ im happy for u...

syafiqa said...

suit juga baby sorg nih
hahaa

YattAkasah said...

Azmira Yusof>> thanks :)

YattAkasah said...

✿Lady Ainaa✿ >> hehe..besday pon bole maaa

YattAkasah said...

syafiqakarim >> baby? wa dah bsar la der..haha..wa mmg suwet pon..

Rizki Pradana said...

Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)

terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Anonymous said...

sweet + cantik sgt hadiah tuuu.
semoga korang kekal sampai syurga.
aamiin.
:)

Gdsbnga said...

comellllnyeeeee .
semoge korang kekal sampai bebile ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt comel n sgt cntik!

Nurrul Hazieqah said...

WAHH ! cantiknya...
ini sama yg mcm sometimes di buat dekat atas bantal ehh..

Hans Hanis said...

wak
cantik3

kindergartenlibrary said...

awww comelnya !!
sweet ^^

YattAkasah said...

Rizki Pradana :)

YattAkasah said...

chemay >> thanks..! amin.... insyaAllah

YattAkasah said...

gdsbnga>> insyaAllah....

YattAkasah said...

nuyui a.k.a miss YUI>> thankss

YattAkasah said...

Hans>> kan cantekkan akak tu wat..

YattAkasah said...

Nelly The Strange>> maceh :)

YattAkasah said...

Nurrul>> yup..lbeh kurh la..bhannye

Unknown said...

waaa untung la.....hihi
happy anniversary :D

CintaZulaikha said...

serius nampak comey ja gift tuh..semoga perjalanan kasih cik yatt akan kekal abadi yer..aminn

Atiqah Wadiah said...

awk syg sy x?cpt buat sy happy..hiks :P

Sarah Mnasir said...

wah comel nye..

happy couplesary dear :D

msredcheesecake said...

Alaaa romantiknya cik yatt ni.... Cute la kapel tu...hheee

LaLa mhdnor said...

comel la :)

ainraus said...

awwww. sweetnya awak!!!!!!!
jeles jeles jeles!

HanisLazimAndTheShaklee said...

ececeyy..suweetnyeeee ^__^

Amirahh said...

Comel hadiah tu :D

Dkna Abza said...

bertuah badan penerima ;p

Camy Alya said...

alahai suit nyeeee. hahaha

shahrazali said...

comel gk tu....nk lagi comel,,potong gmbr kepala korang berdua,,,tampal kat poster tu kat bahagian kepala patung tu...

M Fizan said...

huhu. serius suka sangat bila dapat senyum baca entri orang bahagia. rasa teringin nak jugak. ^_^

sweet la cik yatt.. untung encik buah hati. cos of dia suka. comel hadiah tu :)

Hanie Dew said...

wahhh anniversary hari pekerja tuu..tahniah.. happy anniversary!

comel hadiah ko.

Anonymous said...

amboi~~ hepi betol ni.. haha
design dah ade, kita tinggal pilih ke design ikut pe yg kita mintak??

mhl tak??