Thursday, November 11, 2010

Mandi Percuma

payung yang pak guard bagi..haha

Dari awal aku dok Kuis ni sampai la sekarang dah berapa kali aku mandi hujan..haha..time awal2 dulu yela, tak beli payung lagi..memang kalau hujan basah teruk la an..tapi best pe mandi hujan ni..hihi..dan hari ni, hujan turun dengan lebatnya..dan satu hal aku tak bawak payung..yang agak konfius disini, tiap kali aku bawak payung, elok je panas.. bila aku tak bawak hujan dengan selebat-lebatnya..mana tak lenjun, hari ni nasib la petang takde kelas, tak kesah sangat la kene hujan an..lagipun kak huda ada bawak payung dia, tapi kecik jew..boleh la cover sebelah badan..yang penting beg yang aku bawak tak basah..banyak nota penting tu..kan kalau basah da jadi rupa ape pulakkan..dah sampai rumah terus mandi dan makan, dah kene hujan pastu mandi perut komfem2 la lapakan..haha..pastu ape lagi mata naik mengantok dan tido la..haha..boring kot dok rumah sorang2, sebab yang lain ade kelas..tinggal la aku sorang2, aku memang selalu tinggal sorang2 sebab budak2 yang sama rumah dengan aku, dorang ambil kos lain..kalau k huda rajin dia datang la rumah aku..ada gak la yang sudi menemankan..tidak la diriku keseorangan, pape pun tido di petang yang sejuk sangat melenakan..haha

1 comment:

Norhayati Rostam said...

Haha.
Tak habis2 tido.
Weh, jom join giveaway aku.