Thursday, May 2, 2013

Buah Ati + Ironman = Cinta!

Assalamualaikum..

1.5.2013.. akhirnya dapat jugak jumpa en buah hati hampir dua bulan tak jumpa.. rindu tak yah cakap la weh!! ni pun jumpa awal sebab aku tak tahan rindu dah.. walaupun mesej, kol hari-hari tu tak cukup untuk aku selagi tak dapat tengok muka en buah ati depan mata.. ni dah dapat tengok depan mata.. haish.. feel tu susah nak kabo..

ni kalau tak kitorang nak jumpa 4.mei..tapi esoknya kan PRU..so parents aku tak kasi keluar time tu.. PRU-PRU la.. ni nak menyusahkan orang..benci tol aku..!! pape pun yang penting aku dapat jumpa en buah ati aku..

untuk perjumpaan kali ni, berbulan rancang.. kemain lamakan merancang nak jumpa..hehe.. memang la sebab jumpa kali ni sebab nak tengok ironman 3 sama-sama.. tu la berbulan rancang, sebab nak tunggu ironmannye keluar pawagam..dan akhirnya dapat tengok sama-sama.. time ni kitorang pergi tengok dekat eon rawang, sampai-sampai orang dah beratur panjang nak tengok cerita ni.. gila ah! lagi-lagi time tu cuti hari pekerjakan.. tapi alhamdulillah, dapat jugak tiket wayangnya..

serius ironman 3 super ohsem.. sebab aku peminat cerita ni.. tu aku boleh layan habis tu.. part yang paling best sekali yang aku suka, time keluar ironman sekali banyak.. respon aku time tu.. WOOWWW.... sambil nganga mulut..hahaha.. sila jangan percaya yang nganga mulut tu.. so korang sape yang belum tengok, cepat pergi tengok woi! best woi!! 


dan sempat jugak kami sambut ulangtahun kami yang kedua.. walaupun 6 hari lagi baru nak cukup umur dua tahunnya, tapi nak time tarikhnya yang sebenar tu.. en buah ati kerja.. so tak boleh la nak ketemu.. so kami sambut awal.. janji sambut sesama..

kek simple je..sambut pun simple je.. tapi mempunyai makna yang besar untuk kami.. semoga hubungan yang terjalin ni, akan terus kekal sehingga hubungan yang halal dan sehingga akhir hayat.. mohon doa kalian untuk kami :)


selesai tengok wayang.. makan pizza en buah ati belanja, kami pun balik..  time nak balik lah part yang tak best.. serius tak best.. sebab nak jauh kembali.. dah la susah nak jumpa.. masing-masing duduk jauh.. banyak tul dugaan.. mungkin ada sesuatu yang istimewa akan kami dapat satu hari nanti  untuk semua ni..InsyaAllah..


si dialah yang mengisi kekosongan hati.. ewah! hee.. kalau tangkap gambar dengan en buah ati ni.. aku rasa tembam.. kalau boleh main pas-pas lemak..memang aku pas sikit kat en buah ati..haha..pape pun saya sayang awak lah! :*




p/s: bila bersama dia aku bahagia

9 comments:

Ara Afiq said...

kan, best betui masa ironman kuar byk tu. excited tgk. haha.

cpt2 dirikan masjid ye. amin amin.

sufi said...

Yg drive tue awat muke tegang.? haha

Kathy Tuah said...

x penah tengok ironman dari citer 1st lagi T_T

Mizz ErMa said...

alahai, swit betul lah cik yatt nih..hehe semoga berbahagia2 selalu hendaknya..tang iron man pulak, uhh..berkali2 kitorang p cari tiket tp xpenah berjaya sbb timing xkena..sedih~

Cik Yatt said...

sufi >> sebab bajet..haha

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Cik Yatt said...

sufi>> cover hensem memang camtu..haha

Nurrul said...

Bestnya..hehe... semoga berkekalan kak Yat dgnen buah hati :)

CintaZulaikha said...

ironman mmg terbaikkkkk...

bila nak langsung nih, tetiba...kekekke