Saturday, August 11, 2012

Berbuka Bersama Roomate..

alhamdulillah..berkesempatan juga aku berbuka dengan roomate..maklumlah..kadang-kadang masa tu tak mengizinkan..nie pon masih ada lagi baki esemen yang kena diselesaikan sebelum raya..fuhh! mana tak stress kepala otak..tu la realiti kehidupan seorang pelajarkan..

so kitorang ambik keputusan pi berbuka kat nilai..pergi cari makanan kat bazar, pastu lepak kat dataran nilai..lagi pon roomate aku sorang memang die duduk nilai.. so die pro kawasan nilai nie..dielah yang bawak kitorang pergi jejalan kat bazar..eceli ada tiga bazar semuanya, tapi kami sempat pergi dua je..sebab masa tak mengizinkan..


sebelum ke nilai, sempat gak kitorang jejalan kat bangi tengok-tengok baju..erm..erm..cuci-cuci mata jer..btw best gile lepak malam-malam kat sini..sejuk jer..dah lama gak kot aku tak lepak dataran nie..dulu lepak dengan buah hati..hukhuk..rindunye..sob..sob..


tengok semangat bawak tikar bagai..haha..dah macam berkelah..saje nak semangat-semangat..kalau berbuka luar asik lepak kedai je..kita lepak duduk sambil bersila barulah style..hihi..dan sempat jugak kitorang bertarawih kat masjid nilai..

alhamdulillah, sampai kolej tepat-tepat pukul 11..kalau tak kena soal siasat dengan guard lak nanti..huhu..tu part paling aku tak suka..haha..

11 comments:

ain vanilla said...

kalau dekat kuantan ni .
nak berbuka dekat padang dekat bandar .
full sesangat . sampai beg yang kita pakai boleh berlanggar dengan orang yang nak cari tempat duduk nak berbuka n tercampak dekat tempat lain .

Izara4eva™ said...

wah best bukak reramai kt luar kan.. ara da kena amaran skali ngn guard sbb msuk lewat bbuka ritu -.-

teha said...

syok laa die berbuka.. hihihi :)

Ezy Chiaki said...

best la b'buke ngn kengkawan..
=)

syahirooAhmad said...

ha! berbuka gaya santai gini lagi syok dari melayan buffet ramadhan...
dah la mahal nak mati lepas tu pembaziran x yah cite...

Cik Jannah said...

bilanak buka ngan saya lak?

SYAH'IZZAT said...

puasa penoh2 tau, x penoh x leh raya :p

-meeSUPERGIRL- said...

wahhh sonok nampak .. siap berkelahh ..

elyna mirsada said...

wow berbuka ats pasang ek..sronok lau ngn kwn2

Edy Fee said...

mcm best ..takl penah lagi kuar mkan berbuka kat pdg

man said...

makan kat padang ye..hehehe