Saturday, February 4, 2012

Tentang Perasaanku

hye korang..ermmm..sunyi je rasa malam nie..sebab dekat rumah nie semua dah tidur..penat berjalan siang tadi seharian..aku, dah puas tidor petang tadi..hikhik..kalau kat kolej..time-time macam nie..masih dengar suara-suara orang lagi..orang menjerit macam histeria pon ada..pelik betul..tengah-tengah malam boleh nak menjerit-jerit camtu..tak sopan tol..orang lain nak tidor kot..

so..untuk mengurangkan rasa kesunyian aku layan la lagu..macam-macam lagu aku bukak kat utube..suke nak tengok MV die sekali..tapi aku nak share satu lagu dengan korang..tak tahulah sama ada korang pernah dengar ke tak lagu nie..serius first time dengar terus boleh layan kot..aku nie kadang-kadang lagu 2 3 kali dengan baru boleh nak layan..tapi ikut lagulah..kalau aku rasa best..first time dengar terus boleh layan..


lagu nie aku jumpa ada member facebook aku post kat wall die..boring-boring aku try la dengar..erm..seronok..banyak kali gak la aku dengar..lirik die cam suweet2 gitu..membuatkan aku teringat kat seseorang lagi..auuuwww..hehehe..*touching....

so korang try la dengar..mana la tau boleh layankan?? heee..selamat mendengar..



p/s : sanggup tunggu 4 tahun.? terharu....=")

38 comments:

Anak Munsyi said...

dah dga, sweett ! :D

anys nadhilah said...

a'ahh , mmg touching :( but sweet .. ^_^

Myra Azraff said...

suwitt cam gegula ! :)

Joe_Hans said...

jiwang sangat..hahaha

Abu Bagi said...

mode jiwang tetiba hadir..hahhaa

L said...

ni bangu8n belom?/ huhu

jom baca sebentar jep..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

Ce'gu JAERA said...

ececece.... org pempuan kalau dgr lagu2 mendayu2 pasti touching2 punya.. ekekeke..

salam Maulidr Rasul 1433H buat semua muslimin dan muslimat.. banyakkan selawat dan salam ke atas nabi junjungan besar kita

Unknown said...

Nak sebut cute dan sweet. Boleh gitu :) Hehe

Shafiqah Rashid said...

alahai, xleh tgok apatah lg dgr ..
tenet slow ler..huh~
:(

Si Single said...

sweat lah..opzs.. sweet lah lagu ni..hehe
awek dye dlm lagu ni pon lawa..hehe
btw follow blog ni

Anonymous said...

mmg sweet hihi..

Pondok Usang said...

Salam Maulidur Rasul.. =)

Rtp Farra Arisha said...

irwansyah song is all related to love!!! how sweet :')

Unknown said...

masih menyanyi lagi ek irwanshah :)

iAmCekbolat said...

ececehh.. mlayan perasaan ..=)

YattAkasah said...

Anak Munsyi>>

kan2..heee

YattAkasah said...

CikAnyss' :O>>

heee..nges k ape nie?

YattAkasah said...

myra azraff>>

eh perasa ape??

YattAkasah said...

Joe_Hans>>

ahaha..skali skale.

YattAkasah said...

ABU>>

melayan perasaan.

YattAkasah said...

L>>

dah la..awal2 da bngun

YattAkasah said...

Gen2Merah>>

eleh laki pon same je..huhu

salam maulidur rasul

YattAkasah said...

Reena>>

bole aje...hee

YattAkasah said...

misluvcoklat>>

laen kli tngok yee..

YattAkasah said...

Si qusowt>>

yup..mmg suwetkan..hee

YattAkasah said...

zOeY zAu YaH>>

layan hri2 keh..hehe

YattAkasah said...

Pondok Usang>>

salam maulidur rasul juge

YattAkasah said...

Rtp Farra Arisha>>

yup..sngat! :)

YattAkasah said...

Muhammad Saiazuan Norhalik>>

opcoz..bnyk lgi lgu2 die..

YattAkasah said...

CekbOlat-bOlat>>

heheh..jum join

Unknown said...

sweetnya^^

YattAkasah said...

El-Janna>>

kan2..ehee

Anak Munsyi said...

awak awak, muka bf awak sgt sweet, teeeheheh :D

wawahida idris said...

comel :)

AnakPakZohar said...

yezzza.... lagu nie memang top listing fav saye.. hehehe... thumbs up.! =)

YattAkasah said...

Anak Munsyi>>

yeke?? hee..tQ :D

YattAkasah said...

cikwahidaidris>>

sape comel? he

YattAkasah said...

yad'z>>

yeke?? layan same2 la cmni