Saturday, June 25, 2011

Aku Main Bola Jaring der..!

fuhh..entry ni di taip ketika tengah merehatkan badan, penat gile kot..dah lama aku tak bersukan secara ekstrem..haha.. mane taknye..jogging pon aku tak rajin.. kali ni pun aku join sebab ikot program yang asasi jalankan..mule-mule aku nak jadi pengadil jer..aku tak nak maen sebab aku tak minat bola jaring, aku tak reti main..lagi-lagi nak jaga kaki..100% failed kot...hahaha..tapi member-member aku sibuk pujuk aku suruh main..so mainlah.. dari tak semangat aku terus jadi orang yang paling semangat kot..lagi-lagi aku ketua, kenelah bersemangatkan..sian anak-anak buah aku..dah la panas gile cuaca..habis muka aku..huhuhu..berbelang, kene putihkan balek ni..grrr...dah la aku ni kulit ceklet cadbury..


ni la kumpulan aku..setelah penat dan lelah..kitorang berjaya menang tempat ke tiga.! tak sangka kot..ingat dah kalah awal-awal lagi..sebab tak semua ahli kami pandai main bola jaring..tarmasuk aku la tu..aku telah di amanahkan untuk menjadi GS..tukang sumbatkan bola..errkkk.?? haha.. nasiblah aku ni tinggi sikit..so agak senang la aku nak menggolkan bola..persaingan dengan kumpulan-kumpulan lain pon boleh tahan la sengit..tapi aku seronok, sebab dengan aktiviti-aktivit macam ni boleh membuatkan aku lupakan masalah yang ade..huhu.. pastu time main lutut aku cedera pulak..sebab salah langkah..haha..rasanya dah bertahun gak aku tak cedera kat lutut ni..kalau time kecik-kecik dulu tak payah cakaplakan..pape pon sangat enjoy hari ni..thanks untuk anak-anak buah aku yang bersemangat..=)




p/s: senyum hanya nampak pada luaran tapi dalaman.........):

2 comments:

alif haris said...

lorhh nape dgn dalaman tu ??

Cik Yatt said...

jiwe kco..huhu