Saturday, December 18, 2010

Rapunzel

akhirnya dapat gak aku tengok kartun ni, setelah sekian lama mengidam..haha..walaupun aku tak dapat tengok kat skrin besar at pawagam just tengok dekat skrin lappy aku pun dah cukup baik..terima kasih banyak2 at member aku walid, kalau tak tah bila aku dapat tengok cite ni..xcited gile bila dia kata ade muvie ni, macam menang duit satu juta pulak..haha..terlebey suda..sape yang belum tengok, tengok la..shomell jew semua karakter dalam cite ni, tak sah kalau tak gelak time tengok, kuda yang nakal, binatang yang atas kepala rapunzel yang shomell, hero yang tak berapa nak hero..haha..dan rambut rapunzel yang chantek..tapi last2 rambut die pendek, kat situ macam kecewa sikit la..huhu, tapi nak wat camne an, dah jalan cerita macam tu, kenelah trima juga.huhu..apa-apa pun macam biasalah akhir cerita, komfem2 la bahagiakan,,tau da..hehehehe..

p/s: sangat2 eppy, tak sabar tunggu transfomers 3..wee~~

2 comments:

Raji berkata said...

ala ak nk donload owh movie nih
tapi dari haritu cri link xjmpe2 =.="

nurul said...

yeke...usaha lagi eh, aku pon member yang donlod..