Saturday, November 24, 2012

Senarai Pilihan

assalamualaikum..

fuhh! akhirnya siap aku mengemas barang barang..habis sakit-sakit balik badan aku sebab angkat barang yang agak berat..huhu..just tunggu roomate aku semua balik nak kemas untuk satu bilik pulak..kasi bilik comel sikit..wat masa ni mood belajar belum datang lagi..huhu..

okey..kita kembali kepada topik ye..entry ni sebenarnya aku nak letak list mereka yang wish besday aku ritu..yang dalam fon dan fb..memang tiap tahun aku akan buat..cuma kali ni tterlambat sikit ye..sebab bz dan ada entry lagi penting aku nak update..

tahun ni dalam fb tak ramai pun yang wish..sebab aku privatekan..saje je nak tengok sape yang betul-betul ingat..huhu..seperti  yang di jangka..tak ramai pun..yang paling penting en buah ati still menjadi yang pertama..sama jugak dengan fon..dalam fb 4 orang je..yang macam gambar kat bawah dengan member aku lagi sorang muslihah..


yang ni by fon lak..

1. Abu Suffian (En Buah Ati)
2. Dahlia
3. Syuhada
4. Liyana
5. Dekyah
6. Mus
7. Nabila
8. Inani
9. Kak Ani
10. Ain Balkis

kebanyakan yang wish aku mesti ada wish..semoga cepat kawen..hee..moga-moga termakbul lakan wish tu..hihi..ni jer yang aku nak cerita..hehehe..bubye...p/s:  thanks kepada yang wish...mmuaahh tok korang..