Thursday, November 1, 2012

Baju Biru..

baju apa yang biru eh..alaa.korang boleh tengok gambar kat bawahkan..baju tu la yang berwarna biru..eceli baju nie orang yang kasi aku hadiah..ceteka..ceteka..ceteka.sape yang bagi...? hehe..en buah ati akulah yang bagi..tu yang ada entry special tu..haha..

en buah ati bagi sempena hadiah ulangtahun perkenalan kami kat facebook..bukan ulangtahun kapel tau..tapi perkenalan..maksudnya tarikh kami kawan kat fb..haa..specialkan..korang ada tak tarikh special korang kawan dengan buah ati korang dekat fb? jarang orang ada tarikh ni aku rasa..


tarikh ni pun en buah ati yang ingat..aku pun tak tercatit tarikh kitorang friend kat fb tau..die memang sangat bagus bab bab tarikh special ni..malu den..jarang lelaki yang alert bab bab tarikh camni..alahai..untungnya saya..hihihi..kitorang memang banyak tarikh special, antaranya start jadi partner (belum kapel), start mesej dan lain-lain..

baju ni aku belum pakai lagi..sayang kot..maklumlah buah ati bagikan..hehe..nanti dah rasa nak pakai baru aku pakai..hikhik..


p/s: mekasih B..muaahh..!