Tuesday, March 20, 2012

I Am Back..!!

Assalamualaikum pembuka bicara..eceh...weyyhh..!! lama dah blog ak nie terbengkalai..kesian aku tengok..tapi nak buat macam mana..semua angkara tuan empunya blog la..ish3..sape la agaknya tu..#kutuk diri sendiri..

sori la guys..mud aku hilang beberapa minggu untuk berbelog akibat daripada final exam..tambahan lagi berbekalkan..broadband yang sungguh laju...#tangan di dada mata ke atas..maka terjadilah blog yang terbengkalai..dah kenapa ayat aku hancor nie?? haha..parah-parah..

tapi tak mengapa..oleh di sebabkan aku telah mendapat cuti akibat aku penat berfinal (cuti sem)..maka aku akan kembali beraksi dalam berblog..ecehh..haha..btw..rindu nak singgah blog-blog korang..mesti banyak cerita aku tertinggalkan..adeh..rugi-rugi..


yeaahh..itu adalah muka tuan punya blog..muke semangat nak taip entry banyak-banyak...errr...dan..dan..sekiranya korang terjumpa muka seperti di atas sedang berjalan-jalan..sila tegur dan belanja makan..okeyhh..! shopping lagi bagus..hahahaha..p/s: mulakan aksi blogwalking...!