Monday, May 23, 2011

Hari Last di Rumah

huhuhu..esok pagi-pagi aku dah kene bertolak dari rumah so kene bangun awal..errr...bangun awal??? huhuhu.. sebab lepas zohor aku ada mesyuarat dengan ahli-ahli fesi yang lain..tok uruskan orentasi kemasukan pelajar-pelajar yang baru nanti..kalau tak lagi seminggu aku cuti tapi di sebabkan tanggungjawab yang telah diberikan..so dengan ikhlas hati ( sedaya upaya ikhlaskan ) aku kene balik kolej awal..malasnye, banyak sebab kot aku malas nak balik awal..salah satunye kitorang tak boleh duduk lagi dekat rumah biasa kitorang sebab nak cek in kene hari daftar yang sebenar..ni yang aku lemah ni..sebab malas nak punggah-punggah barang banyak kali dan rumah biasa aku lagi selesa dari rumah sementara yang kitorang kene duduk..okey aku memang demand..hoho..


(rumahku syurgaku meh la singgah kalau lalu..heee)

dan satu hal lagi ialah, aku tak dapat nak online dengan line yang laju, sebab kat kolej kene pakai broadband yang lembab tahap aku tak tau nak cakap..huhu..kalau kat rumah line wifi aku pakai sorang-sorang..memang seronok..klik je tros bukak, xde la nak tunggu loading lama sangat, tapi aku kene tinggalkan semua ni untuk ke kolej..takpe berkorban sikit..hee..


(My Teddy dengan novel kegemaran aku, best gile wo..rugi sape tak pernah baca)

dan juga my Teddy yang selalu teman aku tidur, aku buat pelok-pelok sebab takde suami nak wat pelok ( gatai ) hahahaha...aku wat bantal, aku buat alas kaki semua aku buat la..sian Teddy..haha..nasib la..dan tidak lupa juga katil aku yang empuk tempat aku guling-guling, selamat tinggal semua..huhuhuhu..( macam la tak balik rumah dah )..p/s: tak sabar nak balik kolej.! tangan di dada mata ke atas~ grrrr